Sziasztok!
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!
Vagy nem én vagyok BCS? :D Sok bölcsességet írtál most is, bár az, hogy Kazincarcikát, Sajószögedet NER-es önkormányzatnak írtad, mikor ezeknél nagyobb szoci fészek kevés van mindent elmond az elméleteid színvonaláról...
Szia,köszönöm jól,remélem veled is minden ok??Valamikor jó lenne összehozni egy jó kis beszélgetős estét,egy pár Ehepes + egy két régi Estes!!!pl:lore!!! Üdv
Attól, hogy van Xtend, az nem jelenti azt, hogy egy üres meglévő standard kategóriás vázba ne akarna valaki beköltözni... Csak a töketlenkedést be kellene fejezni, és dolgozni, ahogy csinálták az Est-ben is, ha ott Andy nem hunyt volna el, egész komoly dolog összejöhetett volna. Nem vagyok egy BCS fan, de azt mondta még az Est-ben, hogy még szeretne egy ilyen tőzsdére lépést véghezvinni. Hát nem sok üres váz van már.
erdemi eloreterjesztes.Nezzuk az ures cegeket. EST medianal mikor jott? 1T-on vagy 80ft felett? Epimusnal mikor jott? 50 FTon vagy 600 fton? xD Akkonal mikor jott? 6000fton vagy 50000fton? xD
lezarulta ka dolgok most mar ahoyg irtam barmikro elindulhatr ennyi.Nyilvan nem egybol fogjak atlatszo lenne egyszer emgindul ti meg lebeszeltek addig.
EHEP várakozások
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!