Sziasztok!
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!
Hát ez a baj, hogy nincs tőke senkinél, a kicsik meg reszketnek, hogy 2000en nullán kiszálljanak. Pedig mikor megláttam Ádámosi nevét azt hittem ez elröpítheti 2000ig, de ez a papír már lehet nem lesz annyi, pedig amennyit benne ültünk megérdemelnénk legalább egy 0-s kiszállást. Az infla miatt még a 2000 is inkább 30%os bukó sajnos.
Szoval osszessegebe nem veszik a papirt hanem ok manipulaljak.Eddig se vettek most se veszik mert nincs toke senkinel.Ugyhogy hajra.Varunk turelmesen xD
A hirre el se indult hanem elinditottak majd visszakotottek szadnekosan Ha az lenne a cel hogy vegyenek akkor jott volna hir is rola de nem jon semmi nem akarjak hogy iylen alacsonyan vegyenek.Ez a papir jo lesz.
tehat osszesen kaptarnak nem 40000 ezer van hanem sztem 60ezer korul.Bar ez talalgatas mert nem tudom hogy Faragonal tenyleg ott volt meg a B reszveny jegyzeskor.
EHEP várakozások
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!