Sziasztok!
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!
Köszönöm az ismételten roppant szakmai választ. Mondjuk pont annyi alapja van, mint a korábbi konteóknak amik az árfolyam rallizására vonatkoztak. A realitás meg az 1050ig szakadás lett, köszönet az új IT-nek a "munkát". Szomorú történet.
Szoval mint shogy mar koranban irtam itt arfolyam emelkedes lesz utana meg jon egy otodoles esetleg.Hasonlo folyamatra szamitok mint ami a 4igbe volt az elejen.
Soha sehol nem volt tokeemeles amig nem jott semmi elotte huztak fel az arfolyamot es utana jott a tokeemeles.ez mindemhol igy volt es itt is igy lesz elobb arfolyam felhuzasa es utana tokeemeles.
Az új könyvvizsgáló miért jó? Az eddigi 1.6 millió + ÁFA helyett most 2.5 millió + ÁFA lesz a díja. A több, mint 1 millió plusz költség tevékenység nélkül annyira nem szimpi.
Én pont a tőkeemelésre voltam kíváncsi benne, abban lett volna lehetőség, mert az mutatná, hogy terveznek behozni valami tevékenységet. Nem is értem minek kellett akkor belevenni a kgy meghívóba, ha aztán meg kvázi lefújják?
Sztem o semmit engem javitott ki.En kivancsi voltam arra hogy pl a tokeemelessel mit kezdenek ugy latszik nem all erdekukben meg1 tokeemeles.Es az is pozitív hogy uj konyvvizsgalo lesz.
Ki mondta, hogy vártam valamit tőle? A kolléga írta, hogy az előterjesztések is jönnek majd 14-e körül, erre írtam, hogy azok ma fognak. Sajnos továbbra sincs semmi koncepció, pedig új IT, tőkerendezés, egy hét múlva az új részvények keletkeztetése, minden megvan már. Kérdés, hogy most majd mi jön, amire várni kell. Persze van még idő, ha behoznak valamit, meglehet a 2000 idén, az innen elég szép %-os árfolyam emelkedési potenciál.
Az előterjesztéseknek ma kell(ene) jönni.. "A közgyűlés napirendjén szereplő ügyekkel kapcsolatos előterjesztéseket, határozati javaslatokat a Társaság 2022. április 5-ig a Társaság honlapján (www.ehep.hu), valamint a Budapesti Értéktőzsde Zrt. és a Magyar Nemzeti Bank hirdetményi felületein (www.bet.hu; http://www.kozzetetelek.mnb.hu) elektronikus úton közzéteszi."
EHEP várakozások
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!