Sziasztok!
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!
A magasról beragadtak jó nagy része már rég eldobta! Ajánlom figyelmedbe 2020 márciusát, pár nap alatt ment 1960-ról 7300-ig!Van realitása az írásaidnak de sok dologgal vakvágányon vagy az Eheppel kapcsolatosan :)
2017-18-ban nem tudtál olyan kispapírt venni szinte, hogy ne többszörözz vele. De az a világ már a múlté, most már meg kell becsülni az évi 15-20%-os emelkedést is. Mivel ez a papír nagyot zuhant, jó pár év kell, hogy kiolvadjanak a befektetők. Mióta itt vagy, te is kb felezhettél vele eddig. Szóval a 2-3ezres ár kb a kicsik kiolvadására lesz elég.
Azert leirok en par peldat opus 610es srfolyamon volt az apport.Akko ezt nem figyeltem de asszem 400ft koruli arfolyamon volt apport, wallus 210 felett delta 150 felett szolja ha kihagytam valamit
Latod ez az hogy nem figyelsz kb 2napja irtam le de te probalid azt beadni hogy nem lesz igazam.Elobb felhuzzak az arat utana lesz valami tokesites de mutassal mar nekem egy olyan reszvenyt a piacon amit 1,8milliardos kapitalizacional tokesitettek fel.Kerlek kivancsi leszek ra milyen peldakat fogsz hozni.Hajra turelmesen varom a valaszodat
Hát nem én égetem magam minden topicban, ahova beírok... ;) De a kapitalizációval sokra mész, ha jön egy cég szerinted nem lesz tőkeemelés? Azt gondolod a meglévő 600k rv marad akkor is? Butus vagy te ehhez...
3000es arfolyamhoz nagyon komoly befrkteto?1,8milliardos kapitalizacio xD az igen befekteto nelkul is felmegy oda nagyon komoly befektetorol akkor beszelunk ha 10-20k kozott lesz az arfolyam
Amugy is ugy lett volna logikus hogy ha nincs terv hogy a b reszvenyeket megtartjak igy keves reszvennyel is van par szazalekuk de valamiert ezeket a reszvenyeket at akartak valtani mondjuk egy kialakult cegbe valakinek ne legyen 5000 reszvennyel 50ezer szavazati joga?
Szerinted, ha lenne valami terv, egy komoly befektető, amivel fel lehetne egészen 2-3ezerre vinni az árfolyamot, húznák az időt? Mikor 1050 volt az árfolyam, tele volt az eladói, rengeteg papírt vehettek volna, volt, hogy több k-s pakk állt eladáson. Szóval venni nem akarnak (minek is, ha 500on lehet nyomni), de cselekedni sem. Nem látok benne koncepciót, mert egyébként hiába lesz most 70k papírjuk nem fogják tudni kiszórni ilyen forgalom, meg vételi oldal mellett. Fél év múlva meg megint tőkésíteni kell. Nyilván nem 1300on akarnak kiszállni, ha itt valóban lesz valami, akár tényleg 3000 is lehet az árfolyam, de ahhoz nagyon komoly befektető kéne ide.
Az a relevans hogy 1 honapja sirtal hofy kiszallnal de nem lehet eladni de 2hete volt alkalomra ra es nem tetted meg.Az a relevans hogy ennek ellenere papirral varod az 500at ami logikatlan.Az a relecans hogy az osszes felbeszelo eltunt akik itt voltak masfel evvel ezelott es a dvgt szidtak vegig hogy miatta nem mennek a dolgok.Amint a dvg eladott fordult is a varakozas abba az iranyva hogy a papir szar lesz nyilvan ami nem az o kezukbe kerult papir azt most vissza akartak szerezni ezert is megy a leduma.Kb eltudom kepzelni hogy kb 10k korul kezdik a feldumat addig az lesz nem lesz itt semmi ez csak speka rally es sorolgatnam.Honnan tudod hogy nem jott be az amit mondtam barmi kidrtult a ceggel kapcsolatosan ?Nem akkor miert is jelented ki hogy nem az lett amit vartam?Azt vartam hogy a deltahoz vagy az opus energetikahoz lesz kozunl es mivel meg nem derult ki egyaltalan hogy a cegnek mihez lesz koze ezert rohadtul nem jelentheted azt ki hogy nem volt igazam.Egyedul 1 dologna tevedtem hogy a kgy utan emelkedest vartam augusztusban mert nem szamitottam arra a lepesre hogy a b reszvenyeket atalskitjak.Ezzel meg eltudtak huzni az idot.
Nem árulom el, hogy újra és újra meg tudd említeni. Hiszen az a releváns az árfolyam szempontjából, hogy nekem van-e papírom. Nem az, hogy az összes itt felvázold várakozásod kútba esett.
EHEP várakozások
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!