Sziasztok!
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!
Oké, lezártam, úgy sincs értelme ennek, úgyis csak nyomod a feldumát, a részvény meg szakad, egyértelmű, hogy nincs egy darab részvényed sem. Emiatt meg egyértelmű miért éri meg neked álló nap itt manipulálni. Szórjátok, amíg bírjátok...
Ha mas topikot is olvasnal tudnad hogy ellenzeki vagyok akkor nem ertem egy fideszes reszvenybe miert is beszelnek fel ha nem gondolnam ugy hogy jo lesz a papir
Ott1be a plafonon pont kiszallsz xD majd ide beleveszel gondolom nem full tokevel de itt karogsz hogy van rajta minuszod egyfolytaba..... ugy beszels z mintha full tokevel lennel itt xD
Igen, én nem tudok semmi biztosat, hisz nem ülök a tűzközelben, mint te. Neked sokkal jobb infóid vannak szerintem mindenről. Pontosan tudod mi folyik itt, csak pénzért felbeszélsz.
Ures volt a konyv nektek nem tetszett azt most pakoljatok xD mert ugyan ki nezi ezt az ehepet amikor 2hetig kotes se volt azt most hirtelen jonnek a vevok mire a semmire?
Rosszul játszod a szereped. Semmi értelme nem lenne, mint írtam annak, ha lefele várnám. Én ebből már egy darabot sem veszek. De ahogy moak is írta, fontos, hogy ne a felkukorákolás legyen itt. Elég volt, hogy abból élsz, hogy minket félrevezetsz. A legjobb az lenne, ha nem lenne vevői oldal, akkor néznétek nagyot a gazdáiddal. Remélem senki nem vesz, akkor nem tudjátok kire önteni.
EHEP várakozások
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!