Sziasztok!
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!
2 millió forgalom, egy olyan cégnél, ahol a kapitalizáció most kb 650 millió. Itt a párszázezres napokhoz képest ez a 2 misi kiugró forgalom, reggel be is lett jelezve a 2k eladás, aztán itt teszik a dolgukat a napszámosok, hogy nagy dolog készül itt, és szereznek vevőt. A vevő üres, az eladói tele közben, tejesen kiábrándító a helyzet.
Van? :D 1000Ft-ig van 250 db vevő. Nincs lehetőségem eladni sem, ez a különösen aljas abban, amit csináltok, hogy beszorítjátok a befektetőket, hogy kiszállni se tudjanak, és veritek le az árfolyamot. Mikorra tervezitek az 500at még márciusban, vagy csak áprilisban? Gondolom jó pénzt kapsz ezért amit itt leművelsz, szépen tömted a népet egy felezés alatt, a karibi nyaralásod már kijön belőle.
2020ba neztem eloszor konyvet en irtam be a formba hogy kaptar moricznak is van papirja ok kaptak meg a b reszvenyeket januarba 3000 lett a papir amikor 1200nel kivezetest predikalt mindenki
Nem, rólad beszélek, a konteóidról, "láttam a részvénykönyvet, és nagy dolog készül itt" szövegekről, amivel beetettél itt mindenkit, és közben 1100 az árfolyam, és szakad 500ig. Korábban legalább engedtetek pár felkört, most már csak szórjátok a kicsikre.
EHEP várakozások
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!