Sziasztok!
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!
Hát, azért vettem, hogy aztán eladjam. Ez a tőzsde lényege. Én legalábbis nem azért jöttem ide, hogy a te meg a barátaid zsebét tömjem, és nézzem a papírt 500Ft-on. De nyilván esélyem sincs erre, teljesen uraljátok a kereskedést, tömitek a kicsiket. Azt hittem korábban, hogy moak csak troll, de már látom, hogy van valóság alapja annak amit írt, az 500as árfolyamról. Nem akartam elhinni, el kellett volna.
Nem, mert akkor még nem voltatok ennyire kapzsik, engedtétek, hogy a kisbefektetők is nyerjenek. Most már mindent magatoknak akartok, és csak lefele van az irány, meg az 500Ft-on nyomtatást csináljátok.
Mennyiben érné ez meg nekem? Hisz ezt a papírt shortolni nem lehet sehol, a tőkém meg napról napra hol 7, hol 8, hol 10%-kal szakad. A papírt venni nem éri meg, hisz azonnal bukóban vagy vele a nagyok kitáraznak. Miért lenne érdemes lebeszélni? Ha manipulálni akarnék, akkor pont, hogy felbeszélném, ahogy ti, hogy tudjam szórni...
Korábban nem hittem ebben, de most itt ebben a topikban nagyon kilóg a lóláb. Én nem ez alapján döntöttem, így abszolút nem hibáztatom az itteni felbeszélőket, de lehet van aki igen ..
nagyon szomorú amit írsz ,de sajnos igaz minden topikban van olyan Nick aki tartja a lelket a beragadt kicsikban (szerintem ezek fizetett felbeszélők) ,mikor esik az árfolyam
Nem mintha annyira a témához tartozna, de 2020ban vettem az első adagot, akkor még kereskedtem vele, el is adtam néha mindet. Akkor lehetett vele valamit keresni, azóta felezett.
Ez az időhúzás a mániád. Minek húznának időt? Először beszívták a covidot, most a háborút. Ha lenne valami épkézláb terv, már rég nekiláttak volna. Mármint azon a terven felül, hogy maguknak nyomtatnak 500as papírt. Csak az is olyan lúzerül sikerült, hogy mikor elkezdték még 3.5szeres volt az ár, most alig dupla. Ezt a vezetői tálentumot valóban érdemes diszont áras papírokkal díjjazni, amivel ráadásul úgy tűnik csak tovább verik az árfolyamot.
Miért lenne furcsa? Az, hogy kiakasztó, hogy kilopják az agyunkat is? Évek óta ülök benne, és ez az új vezetés hálája ezért, hogy leküldik 1100ra, de lehet 500ra is. Komolyan ennél a vezetésnél a semmittevő DVG is jobb volt, mert azok legalább nem forgattak ki minket, volt felkör is. Ebből lehetetlen kiszállni. :( Engedtessék már meg, hogy dühös legyek miatta.
Igen, azt írtad is, meg hogy kb nem is derült ki semmi, néhány ember van, aki tart több ezer darabot. És hogy akkor azok biztos nagyon tudnak valamit. Elmondom, ismerek olyat, akinek van 8k-ja ebből, de ugyanolyan kisbüfi, mint bárki más, és baromi nagy buktában ül vele... Szóval a részvénykönyv akkor lenne hasznos, ha abban lennének olyan nevek, akik bizakodásra adnak okot. De nincsenek, ha lenne már megosztottad volna, ahogy a megannyi konteódat, meg Delta párhuzam meg stb.
EHEP várakozások
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!