Sziasztok!
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!
es ugyan igy jatszogatnak vele hoyg berakjak a konyvbe a pakkjukat?Nem hinnem ... Egy valalkozo pont leszarja nem villog fele belefeketet azt ennyi.Aki tud valamit az villgo a papirjaival hogyb erakosgatja meg kiveszegeti a koynvbol.Ahogy a mai 1000db-osun ksi eltunt vajon miert.MNB-nek lesz par emailje a heten emgint ahogy elnezem.
Talán mert kb a mostani árfolyam lehet az átlaga.. Nekem vannak ismerőseim, akik vállalkozók, és 15m nál sokkal komolyabb összegeket tesznek kis papírokba is. Nem biztos hogy bármi infója van a 7500-as emberünknek, de kívánom hogy sokat nyerjen vele...
Jah latom nem lattad a reszvenykonyvet,Atlag reszvenymennyiseg a reszvenyeseknel 3k volt kb 2-3 emberkene kvolt 6k-nal nagyobb pakkja.azert a 7500db-ot akarki nem vesz ebbe a papirba.Foleg ugy hogy a mostani felkorbe nem adta el hanem megtartotta vajon miert?
7500 db, szerintem ahogy az összes többi részvényesnek, max 2000Ft-os átlaga lehet, az 15 misi, szerintem az nem egy akkora hűha tétel azért, simán sok kisbüfi sokkal többel tőzsdézik.
Mind1 az hogy ki az a lenyeg hogy 7500 db-ja van es nem veletlen nem adta el meg.Mezei kisbufi nem fog ennyit venni az biztos csak aki tud valamit.Es ezt ne mmostanaba vette vagy ha igen akkor pakkatadassal kapta mert az 100% hogy akarki nem tudott volna ennyit vasarolni a piacrol mostanaba.
EHEP várakozások
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!