Sziasztok!
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!
sztem ezt már csak akkor engedik ha oltott és oltatlan is mehet. Jelenleg ha lehetne akkor csak védettségi igazolvánnyal lehetne, ez meg érdekes lenne hiszen rv-esként jogod van kgy-re elmenni.
Most azert nagyobb eselye van hogy kuldik a heten a meghivot mint amikor aprilisba sanyikaval megprobaltatok egy rallyt inditani a feldumatokkal xD Most valahogy nem mondogattad napi szinten hogy jon a meghivo.
Én pl. jegyeztem, de eszem ágában sincs eladni itt, pedig mínuszban ülök egyenlőre. Páran biztos felteszik, de szerintem nem lesz "tömeges szórás", ha mégis lesz esetleg, akkor szívesen ráhígítanék a pakkomra 1500 alatt...
Jelenleg a forgalom nulla egy ideje. Pontosan lehet követni holnaptól, hogy az új papírokból mennyi megy el. Nem nagy mennyiség egyébként, nincs sok értelme eladni, ha piacra vetik, még a végén pont 1000 ért tudnák adni. Nem számítok nagy eladásokra
szovla nem hinnem hogy olyan sok kisbufi jegyzet ebbol mivel a kgy-re se nagyon jarnak el valoszin ua jegyzesekke lse foglalkoztak en ugy velem hogy 6k-bol biztos vagyok benne 5k olyan kezekbe ment akik KF-hez kozeliek.
EHEP várakozások
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!