Sziasztok!
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!
Talalgatas van csak a reszunkrol is mi johet ide de biztos hogy vlamit terveznek idehozni mert ilyen huzavona nem lenne akkor.2 eve huzzak mint a retestesztat az allam szandekosan olyan szabalyokat hoz hogy veletlenul se lehessen megtartani a KGY-t ez szamomra nagyon arulkodo es megnyugtato.Elegge logikatlan dolog hogy 10fos gyulekezetek nem lehetnek de az ember elmehet a moziba ahol zart teren belul 200-an vannak.Innentol kezdve biztos vagyok benne hogy jo lesz a papir a kerdes az hogy mikor.
Már nem tőkehiányos a cég, egyszerűen csak egy üres tőzsdei cég, ami egyesek szerint önmagában érték. Mivel nem kell bevezetni a céget stb... Minden azon múlik, hogy bárki akar-e ide tartalmat hozni. Valamikor...
Figyelj ha az Ehep-be tartalmat, esetlegesen NER-es vonalat belevisznek, akkor a kevés darabszám végett simán újra 10000 lesz...de lehet, h több(20000 egyszer már ugye volt...)
sziasztok! olvasom a fórumot, megnéztem a közgyűléses vita neten elérhető alapját, szerintetek az árnövekedéses helyzet miből fog kijönni? valami deltás vonalon van Kis, aki átvenné. ez a 1890 és 2040 közti oldalazás is érdekes mert jelenleg egy tőkehiányos nem működő cégnél ennek semmi látható gazdasági oka nincs, ha meg van valami tervük akkor is a 4ig még a digi hírre sem táltosodott meg
nekem mind1 hol varjuk a kgy-t mert ahogy tegnap irtam a heten kiderul ki huzza itt az idot es megkaptuk a valaszt.Igy hatradolve varom a fejlemenyeket tovabb ugyse lehet mit agyalni ez addig stabilan nem fog megindulni sztem amig nem kapunk engedelyt a kgy-ra.Ha meg valami folytan megindulna az csak jo de nem szamitok ra.
EHEP várakozások
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!