csabi de feszult vagy te is xD DM-kernel mit mondtam 70en lesz 1 honapon belul es amikor 63on volt mit mondtam ott mar erdemes venni.Olvasd vissza szoval aki ram hallgatott az jol jart jelenleg.Aki rad hallgatot az most 100 felett varja a csodat.Itt is mar 2 hete vartad a kgy-t hogy jonnie kell azt mint kiderult megint besultel jon az majd majus kozepe kornyeken.Es en mit mondtam elobb varjuk meg mit kozol a kormany es utana varjuk a kgy-t addig felesleges.Megint nekem volt igazam mert rohadtul nem lett engedelyezve hogy tartsanak kgy-t de te mar toltad a hype-ot hogy lesz kgy vegyek a papirt.Sztem ezekkel a beirasokkal nagyon sok mindent elarulsz magadrol milyen ember is vagy.
EHEP várakozások
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!