Sziasztok!
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!
azzal hogy mindent leszavaznak nem veluk csesznek ki hanem a befeketetokkel.Ha veluk akarnanak kicseszni akkor siman tobb infot juttatnanak nekunk azzal hogy normalis reszvenykonyvet adnak ki foleg nagyobb mozgasok utan de nem igy tesznek ok szimplan huzzak az idot ami KF-eknek csak jo mert minel tobben bizonytalanodnak el.Sztem ennyi van a hatterbe semmi tobb.De ok se tudjak a vegtelensegig huzni az idot.Nyaron mar biztos lehet KGY-t tartani addig van max idejuk.Szoval KF-ek az elso adando alkalomba mar megtudjak szervezni a Rendkivuli KGY-t ami legkesobb sztem junius julius.Szoval max a DVG eddig tudja huzni az idot mert ha ott se tortenik semmi akkor mar a DVG-re nem lehet fogni mert onnantol kezdve KF-ek is lepni tudnanak.
igen es egyszeruen csak az idot huzzak.... Mibe tartott volna lecserelni magukat amikor kb semmi ertelme hogy ok itt vannak csak annyi hogy idot huzzanak.Most erdekuk hogy IG-be maradjanak amikor kiszorta k200k reszvenyt? xD Furcsa egy felfogas.
DVG ből azért van már csak igazgatósági tag, mert Covid miatt nem volt KGY. Ha jól tudom, papírjaik már vagy nincsenek, vagy 5% alatt esetleg valamennyi...
EHEP várakozások
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!