Sziasztok!
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!
Az éves jelentésben az áll, hogy az alaptőke kevesebb, mint 20 millió és a 2013/V. törvény 3:212 § (2) alapján ki kell egészíteni legalább 20 millióra, mert az nyrt. alaptőkéje nem lehet kevesebb 20 milliónál. A működési költségek miatt kénytelenek lesznek tőkét emelni év végén/jövő év elején.
Szepen visszatertunk a napo 5-10% minusz ig es nyomjak a washtradet.Atlatszo a vevoi oldal is.szvsz ehhez mar a DVG nek semmi koze.remelem hamar meglesz az500 ft csak hogy ne szarakodjunk annyit.😂😂😂😂
Szepen visszatertunk a napo 5-10% minusz ig es nyomjak a washtradet.Atlatszo a vevoi oldal is.szvsz ehhez mar a DVG nek semmi koze.remelem hamar meglesz az500 ft csak hogy ne szarakodjunk annyit.😂😂😂😂
A múlt heti mutatvány nem tett jót az árfolyamnak. Az amúgy is nulla bizalom és lelkesedés tovább esik. Remélem azért lesz ez jobb is. DVG szórja ki a pakkját aztán haladjunk végre.
kerd le a koteslistat es nezd meg 1800 es 2000 kozott mennyi forgott add ossze egysevele ahogy en is csinaltam xD en nem cafoltam azt hogy 13k megfrgott egesz nap csak azt mondtam hogy 1800 es 2000 kozott 7k papir forgott meg ami lofasz mert kb ha eladjak csak ezeken a papirokon lehetett nyero nekik.
EHEP várakozások
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!