Sziasztok!
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!
Akkor te mi a f@$znak foglalkozol velem meg evikevel??? Senki nem kerdezett?!?! Baromsagot csinalt, jelentve lett. Kesz. Lehet tovabb menni nincs itt semmi latnivalo!
:)))) latom neked is kiveri az ingerkuszobod ha valaki jelenti a mutyit...kerlek nezd vissza hogy a tegnapi beirasom elott ebbe a topikba mikor irtam utoljara...segitek kb 2 hete. Randiba nem leptem be par honapja, napi zarot kb heti ketszer nezek, forumon viszont szeretem olvasni ugyan azt a mokuskereket amiben mindenki ugyan azon porog evek ota... Igen opusba beszalltam es tapasztalatlanul az 52es atlagommal volt egy celom...nem ertem el, igy nem adtam, kozben viszont rajottem hogy azzal volt a baj hogy hittem a mesekben... Minden papirban nagy a sztori!!! Pedig semmi mas nincs a beten mint mesenondas... Deltaban, opusban, wallisban, itt, enefi...mindenutt megvan mivel etetik a parasztot hogy tobb es tobb kort huzzanak le rolad... Az hogy valaki ezt szova teszi, persze hogy nem tetszik senkinek, aztan megindul a "szemelyeskedes"! Nyugodtan, en vallalom minden kijelentesemet! Leirtam a masikba is hogy azert irtam tegnap is (IGEN,ANNAK ELLENERE HOGY NEM IRTAM MOSTANABAN, ES NEM FIGYELEM ANNYIT) mert most olvastam a valaszt az mnb-tol es belinkeltem...de ha megnezed az evike nagykepuen mar elotte poenkodott tegnap ezzel meg a kamu ugyvedjevel.... Jobban tenned inkabb te is ha kinyitnad a szemed mert szerintem 1 ev igen csak eleg kellett volna hogy legyen hogy valamit nyogjenek a kicsik fele!!!!
Nem szoktam személyeskedni, de a következetlenség rettentően tud bosszantani. Leírtad, hogy 3 éve vagy beragadva az Opusba, miközben 2 éve ment csúcsra 800Ft körül. Miért nem adtad el akkor? Csak nem te is a fórumokon vizionált 1000 Ft feletti árfolyamokat vártad? Ilyen pedigrével miért degradálod azokat, akik nem adták el 20k-n az EHEP-et? Nyilván ők is várták a 25-30k-t, de ez legyen az ő dolguk... Leírtad, hogy hónapok óta rá sem nézel a tőzsdére, mégis percenként posztolsz. Egy hónappal ezelőtti "piacbefolyásolási kísérlet" miatt teszel feljelentést, ami kb 3Mft értékben történt volna, és kb 10%-os elmozdulást idézett volna elő, ha bent hagyják a nyitó szakasz végéig (édesistenem, ennyire unatkozol?). Erről csak akkor lett volna tudomásod, ha a nyitó szakaszban folyamatosan nézed a könyvet... Most akkor valóban hónapok óta rá sem nézel a tőzsdére? Szebb napokat megélt, értelmes posztjaid voltak korábban, de ezeket napok alatt képes vagy hitelteleníteni... És akkor most jöhet a mindig melletted szavazó 3-4 dislike :D
Jobb lenne ha holnap nem lenne ekkora emelkedés vagy egy hűtéses korrekciós nap. Semmi értelme a ralliknak... 7k után is alig tudott észheztérni a papír. Én jobban örülnék napi 1-2%-os stabil emelkedésnek, mint megint egy duplázásnak és azt követő bedöngölésnek.
Így van ,a forgalom mindennél beszédesebb, különösen így a szép árfolyam emelkedéssel karöltve!! Hírt várnék az elkövetkezendő napokban ,de az se baj ha 6000 nél 😉
Nem tudok biztosra semmit, de elképzelhető hogy végre ki lett vásárolva a DVG. Én csak a forgalmat szoktam figyelni errefelé, múltkor 2,5k-nál ment ez a játék, és ellőtték 7k fölé. Az a rally is jól hozott, ez is jól fog. ;)
EHEP várakozások
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!