Sziasztok!
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!
En biztos vagyok benne,hogy KF már bőven a papírok 50% felett rendelkezik.....persze nem a saját nevén,csak úgy mint 26k amit félretettek.....!!!nem véletlen nincs itt uj könyv....KF simán kérhetne de gondolom nem véletlen nem teszi...így Dvg sem tudja,hogy kinél vannak a papírok....
Szvsz mar eladta, most mar a 2k-s vevoktol szedegetjuk ossze. Kf is rohadt boldog lehet, h ujra letehette a 180 napost a 2k-s atkotogetesebol eleg sok papirt is veszithetett. De ha jegyezni kell akkor en se jegyeztem volna 12k-n a helyeben, ,5k-n 2,5x tobb szavazatot tud jegyezni. Szerencsere mar a kis onkormanyzatok is kiszalltak. Szenna es bukkszentkeresztes 5-8k-val eros stop volt 10k korul.
Nem lesz itt karanten. Dvg-t szetszedik, ha karanten vagy eladas lehetosegek kozul a karantent valasztja ;) engem az bant, h mindenki tudta, h KF decemberben csak annyi pénzt tett be, ami akkor pont eleg es a 2019_es penzugyi beszamoloban kifog bukni, h keves. En mar azt hittem,h.mostanra a dvg reg eladja neki pakkjat es nem varja meg h KF jegyzessel szoritsa ujra sarokba. De ugy nez ki h egy onkormanyzat nem kepes befektetoi szemmel gondolkozni.
Valamelyik meg lesz, mert mar KF es Rosner nagyon sok idor es penzt olt bele. En csak Rosner jelenleteben bizok, azzal, h ot tettek ide latszik, h van terv. Egy evig Rosner dijat fizetni se piskota. Csak már mi isturelmetlenek vagyunk. 8 honao alatt mar atelrunk egy tizedelest, most otodben ulunk es csak abban bizunk, h egy ujabb feltokesiteshez megfelel megint ez a 180 napos atlagar.
Igen, nagyon komoly tanulópénz sajnos. KF mellett legyen szólva ezt ő sem tudhatta. Én most már kiülök akár még egy karantént. KF helyében nem rendeznék a tőkét megint, legyen csak dvg szépen megszopatva. De nem értem, hogy ki az a hülye aki beáll még a könyvbe hogy dvg tudja rá adni?? Miért?
Sajnos meghagytam egy keveset....de legalabb a tobbseg kiment szep bukoban 7knal...azota Futurben visszahozott belole kicsit...ami itt megy az majdnem akkora vicc mint a meszaros papirok!
KF vesz 100k-t a dvg-tol vagy 20k elsobbsegit keletkeztetve feltokesit. Csak mindkettohoz kell a dvg hozzajarulasa. Azert valamelyikre illene rabolitania a dvg-nek,mert maskent a sajat toke-jegyzett toke aranyat KF nem fogja evente helyreallitani.
Vagyunk igy jo paran. Nekem is tanulo lecke lett. Tobbe en sem fektetek olyan papirba, ahol onkormanyzati tulajdon van. Hiaba alacsony a kozkez, alulertekeltseg, lehetosegek. Megoli a befektetest az ido, ami az onkormanyzat rugalmatlansagabol adodik.
EHEP várakozások
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!