Hmmmm.. ezt az anyukám valami márványtésztának hívja, ha igaz... (kinézetre hasonló )
Jó reggelt és szép napot mindenkinek ! :-)))
Spekimama, ....jól teszed. !.(unokák) :-)))
Köszönöm. Azért kérdeztem, mert 98-ról van. Figyelni sem ezt, sem mást nem tudok, mert unokáimmal vagyok elfoglalva. Szeretném, ha az együtt töltött időkre, még felnőtt korukban is úgy tudnának visszaemlékezni, mint én. Tehát a kereskedés is és az itteni jelenlétem is háttérbe szorul. Az édesség kedvelőknek mutatom, h. mit készítek éppen ( sokkal több vegyes gyümölcsöt és díót szórok rá ). Bodza figyelj! link
Jó kereskedést, sok-sok nyereséget mára (is).
Elveszett az éterbe amit írtam :(( Csak 8 körül indulok, úgyhogy tudok válaszolni.
Ecot elkezdték mocorogtatni. Megjelentek a 10k-s vevők. Bár a forgalom még így sem az igazi. Rossz hír viszont, hogy nap végén megint vissza adtak belőle. Úgyhogy a lényegi kérdés az az, hogy csak valakik forintozgattak benne egy kicsit, vagy készülődik valami. Ez 1-2 napon belül ki fog derülni szerintem. Ma már látni lehet majd a lényeget, ha valaki rendesen figyeli. És itt a kulcsszó. Spekimama, az én véleményem most nem mérvadó, napok óta nem figyelem rendesen, tegnap is csak az utolsó 1/2-1 órát néztem és átfutottam a kötéslistát. De tény, hogy valami azt súgja, hogy nem olyan a dolog, mint szokott. Túl sokat foglalkozom vele ahhoz, hogy ne vegyem észre.
Ami biztos, hogy augusztus végén kijön a Q2, abban már lehetnek érdekes dolgok. Addigra véget ér a sziget és napvilágot lát majd a bevétele is. (Bár ez utóbbi, szerintem semmit sem ér)
Eco 100 alatt (körül), mindig jó vétel, csak kérdés mikor tudod eladni. Lehet egy nap, lehet egy hónap, de több is. Ha % - os arányt nézzük, jól lehet vele keresni, ha kisebb tételeket mozgat az ember pár ezer vagy pár 10k-s tételeket megbír, de 30-40 k fölött, már veszélyes lehet. Mert ugye nem egyszer fordul elő, hogy annyira kicsi a forgalom, hogy nem tudsz már ezzel a mennyiséggel sem mit kezdeni. Természetesen a napi forintozgatásról beszélek.
Részemről, ha most gépnél lennék, akkor vagy forintozgatnék benne egy kicsit (vétel: 100 - eladás:102-103 ra állnék), vagy kivárnék 1-2 napot. (Vagy egy beszűkült pillanatomban kivágnám az egészet, mert már nagyon a türelmem végén járok...csak hát arra sincs időm, hogy betegyem a megbízást...meg hát a kisördög bennem van...tudom hogy jó lesz ez, csak nem tudom mikor)
Nnna ezzel most nem sokat segítettem...
Akkor lesz ez majd érdekes, ha maradnak a 10k-s vevők (sok sok 10k-s kötés, de még jobb, ha már megjelennek a 30k felettiek is), növekszik a forgalom, naponta max 1-2 forintos mozgást csinál (normál esetben nem szokott 3 ft nál többet mozogni napon belül) és nem öntik vissza nap végén. Addig csak forintozós játékra jó.
Ha veszel, akkor figyeld előbb a mozgását kicsit. :)) Ha nincs éppen rally, akkor ecot mindig lépcsőzetesen viszik fel, libikókáztatva. És az esetek nagy részében lehet építeni egy jó kis leszúrásra is :))
Jó reggelt!
Hideg van, fázom.
Megint egész nap futok, esélytelen leszek kereskedni. :( Lassan már azt sem fogom tudni, hogy kell megadni egy megbízást :))
egis topik