Szia!
November végére elköltözöm teljesen. Igyekszem mindkét helyen haladni, de nem mindig jön a szaki. Most még eg kis kerti épület készül, ebbe pakolom amit nem akarok sem eladni, sem elköltöztetni. Már tető alatt, de még két hétvége kell a befejezésére.
Egy cicám elköltözött a fenti harcmezőkre. Fiatal kandúr volt, bújós, másfél órát tartottam a kezemben és sírtam felette :(
A többiek élnek és virulnak.
Egyébként jól vagyok. Várom a végét, kezdek besokallni.
Anyagilag is sok a két ház, plusz amit költeni kell rájuk. Úgy szaladnak ki a kezemből a 7-800ezrek, hogy észre sem veszem.
Te, hogy vagy a "medve lakban" ....?!
Majd beszélünk, ha visszakapom a telefonom.
November végére elköltözöm teljesen. Igyekszem mindkét helyen haladni, de nem mindig jön a szaki. Most még eg kis kerti épület készül, ebbe pakolom amit nem akarok sem eladni, sem elköltöztetni. Már tető alatt, de még két hétvége kell a befejezésére.
Egy cicám elköltözött a fenti harcmezőkre. Fiatal kandúr volt, bújós, másfél órát tartottam a kezemben és sírtam felette :(
A többiek élnek és virulnak.
Egyébként jól vagyok. Várom a végét, kezdek besokallni.
Anyagilag is sok a két ház, plusz amit költeni kell rájuk. Úgy szaladnak ki a kezemből a 7-800ezrek, hogy észre sem veszem.
Te, hogy vagy a "medve lakban" ....?!
Majd beszélünk, ha visszakapom a telefonom.
édes-savanyú
Sziasztok!
A sors jóvoltából úgy alakult az életem, hogy egy ideje a családi háztartást, így a konyhát is nekem kell vezetnem…. , s ez így is marad az idők végezetéig…..
A lényeg: Segítsetek főzni!
Olyan recepteket várok Tőletek, amit saját kezűleg el is készítettetek!
Az én mai keverésem: Tárkonyos csirkemell
A csíkokra/kockára vágott kb fél kg filézett csirkemellet 1 db apróra vágott, dinsztelt vöröshagymán pirítom, párolom. Majd megszórom 1 ek szárított/friss morzsolt tárkonnyal, ízlés szerint só, bors. Rá egy ek mustár, egy kis doboz tejföl, egy ek méz, összeforralom, a végén egy ek 6% almaecet. A mustárral, ecettel óvatosan, ne legyen nagyon savanyú. Verzió: a tejfölözés előtt be lehet staubolni 1-3 ek liszttel, s mehet rá 0,5-1 dl víz. Így több és kevésbé folyós lesz a szaftja, nem csorog le a köretről.
Tálalni főtt tésztával, vagy nokedlivel, reszelt sajttal meg lehet szórni.
Jó étvágyat!