A pályamunkások ismét kinyilatkoztatnak, pipre pontos célokkal vagdalkoznak, alázzák egymást (= "...csak az én trédmódszerem a jó! Aki másképp csinálja az ostoba birka, amatőr kezdő!) Basztatják egymást a mínuszokkal, ám ez birizgálja az egojukat. A pluszok persze természetesek, azok ellen nem anyázzák egymást.
Új megmondó ember van. Mindent tud a piacról. Kioktat, hasba akaszt, megmond, de az igekötőkkel harcban áll.
Sasmadár megszelídült. Az új megmondó öt is baccogatja.
BUÉK!
Parádés volt ez az évkezdés. A szerdai e/u mozgással és a EET éjféli u/j leszúrással + más keresztek hullámaival tökéletes volt minden.
:)
Új megmondó ember van. Mindent tud a piacról. Kioktat, hasba akaszt, megmond, de az igekötőkkel harcban áll.
Sasmadár megszelídült. Az új megmondó öt is baccogatja.
BUÉK!
Parádés volt ez az évkezdés. A szerdai e/u mozgással és a EET éjféli u/j leszúrással + más keresztek hullámaival tökéletes volt minden.
:)
édes-savanyú
Sziasztok!
A sors jóvoltából úgy alakult az életem, hogy egy ideje a családi háztartást, így a konyhát is nekem kell vezetnem…. , s ez így is marad az idők végezetéig…..
A lényeg: Segítsetek főzni!
Olyan recepteket várok Tőletek, amit saját kezűleg el is készítettetek!
Az én mai keverésem: Tárkonyos csirkemell
A csíkokra/kockára vágott kb fél kg filézett csirkemellet 1 db apróra vágott, dinsztelt vöröshagymán pirítom, párolom. Majd megszórom 1 ek szárított/friss morzsolt tárkonnyal, ízlés szerint só, bors. Rá egy ek mustár, egy kis doboz tejföl, egy ek méz, összeforralom, a végén egy ek 6% almaecet. A mustárral, ecettel óvatosan, ne legyen nagyon savanyú. Verzió: a tejfölözés előtt be lehet staubolni 1-3 ek liszttel, s mehet rá 0,5-1 dl víz. Így több és kevésbé folyós lesz a szaftja, nem csorog le a köretről.
Tálalni főtt tésztával, vagy nokedlivel, reszelt sajttal meg lehet szórni.
Jó étvágyat!