igazából, a közgyűlésig nem hiszem hogy lesz bármi, ott talán vmit megtudunk, a Q1 szerintem is katasztrófa lesz, ücsörgős a történet...én annak örülnék, ha a közgyűlés visszavonná a névérték emelést..ja és ha tudok most tuti elmegyek és azoknak is nagyon javallanám akinek van még vagy lesz, mint kisrészvényesek ott esetleg lehetne hallatni a hangunkat..több értelme lenne mint itt szidni akárkit:-)
igen, olyan 90 környékén kezdtek adogatni, zárásra mindig vissza, közben szép lassú lecsorgás, ott volt a bennfentes kereskedés..vki nagyon okosan szállt ki, aki nagyon tudta, hogy mi lesz de nem akart borítani...
emlékeim szerint nem nagyon zárógatnak ...se ezt se azt:)
mindig tovább pörgetik..
....majd hétfőn kiderült de az tetszett h a végén megvettek mindent..
Talán pont azért, mert miután lezáratják vele, visszatér az árfolyam egy magasabb régióba, s az itt 60 alatt/körül nyitott új hatik addigra termelnek némi nyerőt.
Durván 85-90 környékéig ment a felkötősdi, addig csorgott lassan az árfolyam, addig tűnt nekem tömésnek.
Ha lezárul ez az egész hati zárogatós dolog, legalábbb a 85-90 környékéig visszavárnám az árfolyamot.
Az viszont még mindig egy 50 milliós kérdés, hogy hová a bánatba és hol folyik el ez a rengeteg pénz, hogy nem képesek nyereségessé tenni még mindig ezt a céget? Mert valami nagyopn rosszul működik, az nem kérdés.
Mit össze nem kavarnak ezekkel a nyomorult határidőkkel... Talán hétfőn lesznek is oly rendesek, hogy zárás után elárulják, hogy mit láthattunk pénteken.
Ettől függetlenül viszont akkor a Q1-ben gyalázatos mínuszra lehet számítani azzal, hogy az eco is zárta (és újranyitotta júniusra???), mert ez nem kis veszteséget fog okozni. Amúgy se szokott erős lenni a Q1, de ez rátesz még egy lapáttal.
Valami történhetne jó irányban. Továbbra is azt gondolom, hogy amíg Balázs Csaba lesz a cég élén (aki szépen leamortizálta a szavahihetőségét az utóbbi években), addig mi, kicsik nem fogunk jól járni.
az igaz csak az econet határidők szeptemberiek voltak, amit te nézel a kopasz határidői azok voltak, júniusra, na az ott szép már írtam, hogy mióta elkezdte zárni majdnem duplázódott...
Lezáratták vele a hatikat, mindegy milyen áron? Ha így van, akkor tényleg megindul valami a pozitív irányba. Leírtam, de még át kell ezt gondolni. Olyan szeles az idő, max vitorlázni lehet, ezért inkább itthon maradtam:-:)
De a júniusi nyitott hati-állomány pedig 258 db-al nőtt csütörtökről péntekre és az összes kontaktus száma is nőtt 118 darabbal!
2011.04.07: link
2011.04.08: link
Econet topik