Mérföldkõnek számító stratégiai szövetséget kötött a hazai internetes tartalom- és adatszolgáltatási piac három vezetõ szereplõje. A TeleDataCast, az econet.hu, valamint a NAPI Gazdaság üzleti hírportálja, a NAPI Online részvételével, TEN név alatt futó együttmûködés célja, hogy potenciális megrendelõik az eddiginél jóval egyszerûbben, kényelmesebben, egy helyen vehessék igénybe a három cég minõségi szolgáltatásait.
Az econet.hu, a TeleDataCast és a NAPI Online tevékenysége kiegészíti egymást az internetes tartalomszolgáltatási piacon, így az ezen a téren a legnagyobbnak számító hazai stratégiai szövetség mûködése jelentõs szinergia-hatásokkal is jár. Az együttmûködés résztvevõi a jövõben közösen indulnak majd az iparág szereplõi számára kiírt pályázatokon, közös ajánlatokkal keresik majd meg partnereiket, és egységesen képviselik magukat a megkötött szerzõdésekben.
puleo: én már egy éve ülök benne , neked nem való a tőzsde mindennap nézed hőbörögsz, idegeskedsz stb..tedd be alapba, azt is nézheted...ha ECO-d van állapíts meg magadba egy eladási szintet tedd be és várjál vagy add el és hagyd a fenébe az egészet.
Törölt felhasználó2006. 02. 08. 10:24
nem rólam van szó,ki 20-100 között vette,mennyit kaszált.
econ nem lehetettt soha.
egyébként az ecot mesterségesen még hónapokig tarthatják,mert ezek szerint érdekük,addig meg ültök benne,őszintén?
nem hiszem
Puleo, komolyan mondom nem értelek. egekig magasztolid itt Civin, hogy ő tett valamit. Korábban írtad, hogy beragadtál a HUMI-ba, mint sza.os PIsta a pöcegödörba. Ez neked jó?
donkarti: az ECO-nál egyik zsebből a másikba vándorolhatott vmi vagy a mega forgalom után egy kézbe mehetett valami...több tippem nincs...
Törölt felhasználó2006. 02. 08. 10:18
Ahogy olvasom a hozzászólásokat-bár vannak olyan szavak amiket nem értek meg- egyre inkább a káosz érződik soraitokból.
Probáljuk meg hogy aki pozitivat ír az irjon zöld szinnel a negatív hir pedig piros legy.
Az a jelentés csak 14.-e után aktuális...addíg csak találgatás van...
Azt mesélje el valaki-én számomra is érthető szavakkal- hogy miért kellett ezt a 2%-os határt úgy kihangsúlyozni?
Köszönöm!
puleo, én kedvellek téged félre ne érts! egy dolgot fogadj el tőlem mint jó tanács. Nálunk a blue chipeken kívül minden más papír merő spekuláció, a nagyok casinója, minden fundamentum nélkül.. synergon, jól ismerem a céget (nekem volt is anno, életem legnagyobb buktája, akkor se vennék speciel ha holnap részesedést venne be a Microsoft, h miért mert nem hiszem el azt amit mondanak) az egész cégen belül mindenki a saját kis pecsenyéjét sütögeti de ez nem Syn topik, de visszatérve h miért Up a Syni azért mert a nagyfőnök ebben érdekelt és kapcsolatai révén fel tudja húzni (egyébként a Huminak is sikerült) kiváncsi leszek a jelentés után hol lesz a Synergon de drukkolok neked ha van h jó legyen, az ECO dwn azért mert még szvsz nincs meg a mennyiség ami nekik kell, igaz h kicsi a közk. de még nincsen.Sok sikert és pénzt mindenkinek!
Puleo, ki ért meg téged azt nem tudom.
Korábban írtad, hogy beragadtál a HUMI-ba, mint szaros Pista a pöcegödörbe, erre most az egekig magasztalod Civint, hogy ő tett valamit. Igen, biztos tett valamit, aminek eredményeként - saját állításod és írásod szerint - te buktál. Ha Te erre vágysz - különös perverzió szó se róla -, akkor legyen. Bevallom őszintén én a tőzsdén a hasznot szeretem. Tudod, amiből lovetta van, nem pedig veszteség. És mostanában volt pár papír, amivel lehetett kaszálni. No persze nem a csipszekre gondolok, bár a Mol ott is villantott egy pár százalékot, de igazából a FOTIRA és Synergonra értem. Persze tudom, hogy Te most kételkedsz majd az általam leírtakban, de ha BPMCWAP veszi a fáradságot, akkor igazolja az általam leírtakat.
Törölt felhasználó2006. 02. 08. 09:55
akkor mi van a synergonnal és egyebekkel egy hét alatt 10-20 százalék up,eco meg semmi. sajnos
de én is bizom banne félreértések nélkül,csak meddig kell várni,addig a többin több százezret lehetett keresni
Econet topik