Ne haragudj,de bugyuta egy kérdés.
Az 5 000 egy folyamat része a 12 000-ről.
12 k-ról egyfolytában leszánkázott 40 ft-ig,és ebből a folyamatból kiragadsz egy tetszőleges közepes értéket.
Mi értelme ennek?
Látom figyelsz, de a negatívoknak ezt mondhatod!:)
A részvény már soha nem lesz annyi mint régen de ezres felett lesz abban biztos lehetsz!
Állam fizet!
Nyilván nem hobbiból engedte el.Inkább azt nézzük,hogy legalább behúzott 200 kp-t.
Törölt felhasználó2012. 10. 12. 09:48
A játéknak az lesz a vége, hogy az állam átveszi a magyarországi fűtés szolgáltatást cakk-pakk az E-Startól és non-profit módon működteti tovább - cserébe megmenti a céget, amely ezek után külföldön erősíti tovább a tevékenységét - persze ez csak az én szerény véleményem.
"Mindemellett a Társaságra egyes szállítói és finanszírozó bankjai részéről a 2012/A sorozatú kötvények október 24-én esedékes lejáratának közeledtével egyre fokozódó nyomás nehezedik. Ezen követelések kielégítése a Társaság operációjának biztosítása érdekében feltétlenül szükséges, ezért az üzletrész értékesítéséből befolyó pénzösszeg elkülönítése a 2012/A sorozatú kötvények fizetési kötelezettségére nem lehetséges" link
Én ezt inkább úgy értékelem,hogy a cég látványosan megtesz mindent a nehéz helyzet elkerüléséért.
Remélhetőleg sikerül is neki,és egy kis levegővétel után újra megerősödhet.
A tőzsde pedig mindig előre áraz.
HA pillanatokon belül itt a csőd,miért emelkedik vajon most már lassan egy hete?
Mondom mindezt pozi nélkül.
"
A hír alapvetően negatívan értékelhető. Bár pénz áll a házhoz, azt a vállalatnak azonnal a szállítói kötelezettségek kiegyenlítésére kell fordítania, vagyis az október végi kötvénytartozások kiegyenlítése továbbra sem tűnik megoldottnak. Amennyiben a hazai önkormányzatok nem egyenlítik ki 1,5 milliárd forint feletti tartozásaikat (amire az utóbbi napok kommunikációja alapján kevés az esély), úgy a vállalatnak vélhetően nem marad más választása, mint a csődvédelembe való menekülés."
tegnap még a teljes kiegyenlítés kellett volna szerintük
"Köszönjük ex,hogy így gondolod és megosztottad velünk ezt a gondolatot már egy párszor, de ha nincs részvényed miért fáradsz ennyit,hogy minden egyes pozitív tartalmú hírt megcáfolj mindenáron?
Amúgy respect!
Vallalkozo
"
E-STAR