Itt nem annyira a számokra gondoltam, mert tényleg nincs konszolidált, hanem ahogy a portfólió is már megírta, nem nagyon akarják ezt véleményezni. Ez sajnos nem jó hír.
először is ez nem az a jelentés, a konszolidáltat továbbra sem mutatták be
másodszor a márc 30-ban közreadötthoz képest majd négyszeres veszteség, 2/3-nyi sajáttőke
Épp elég dolog van,amiért sírni lehetne.
És bővül.
A labda Orrrbánék térfelén.
A kocka el van vetve.
Vetésről annyit,hogy remélem,eme papír évelő,akár a hóvirág,nőszirom,stb.
Mert:" tovább élnek, mint 2 év és minden évben kihajtanak a gumójuk segítségével. Egy bizonyos értelemben a fás szárúak is évelőek, de nem szoktuk ezt hangsúlyozni. Főbb jellemzőjük még az évelő növényeknek, hogy gumójuk (hagymájuk) van és így tudják tartalékolni az energiát, hogy kihajthassanak tavasszal és ne pusztuljanak el ősszel..."
ma beszéltem az egyik ismerősömmel (aki történetesen egy közepes magyar város hőszolgáltatójának a vezetője) és kérdeztem az e-star esélyeiről,érdemes-e befektetni ebbe a cégbe
ne legyél nyugodt, mert ha lesz is 5k az nem biztos hogy a te részvényedre fog jutni...
szerencsés esetben a hitelezőkkel meg lehet állapodni egy csődvédelem alatt...
de láttam már olyat is amikor a felszámoló létrehozott a vagyonból egy új Rt-t és a részvényeit a hitelezők kapták arányosan a követelésük arányában (ott 1:10-ben kapták) a részvényesek meg egy nagy büdös semmi maradt...
másik rosszabb kimenetel egy tőkeemelés amivel kihigítanak téged...
szurkolj hogy az első valósuljon meg! Soósnak is az az éreke (látszólag), de nem biztos hogy a kezében tudja tartani a hitelezőket ...
/pl. ha Lázár érdekköüre megszerzi a kötvények egy részét olcsón és nem egyezik meg akkor övék az egész cég, te meg nem kapsz semmit/
E-STAR