A tőzsde pedig pszichológia....magára a száraz tényekre az esetek többségében pontosan ellenkezőleg reagál a papír,szinte kivétel nélkül mindig a hit és a reménykedés az,ami viszi az árat egyik vagy másik irányba.
Ezzel csupán annyi baj van,hogy szerintem senkinek sem az egyszerű negatív véleményével van baja.
Abban önmagában semmi visszatetsző sincs.
De hogy valaki kora reggeltől késő estig,hosszú hónapokon,éveken keresztül a keserűségét vigye bele egy forumba állítólag minden pozi nélkül,hát az bizony már esetszintű.
én ugyan nem akarom megvédeni ex-et, mert nem ismerem, de ahogy én látom a tények (elérhető infók) alapján próbálja elemezni, értelmezni a dolgokat
sok egyéb, itt lévő "álmodozó" emberrel szemben
a stílusa tényleg egy kicsit érdekes, és ez nyilván sok embernek nem tetszik, de érdekes módon csak azoknak, akik benne vannak a papírban :) nyilván sokan benne vannak felsőbb szintről, és nem jó hallani, hogy csak negatív hírek vannak a céggel kapcsolatban és csak esik
azért lássuk be ez a papír most messze nem az, ami akár fél éve volt, de sokan még abban a világban élnek és reménykednek az 5eFt-os árban, elég 1 napot visszaolvasni, számtalan ilyen van
Én amúgy (meg)értem ex-et, objektíven minden a csőd felé mutat, ő csak jót akar nekünk...
Csak egyet felejt el, hogy ez nem a való világ, ez a spekuláció, és az átverés pénzügyi terepe (tőzsde).
Logikai alapon ez végül is jó hír.
Amikor újrakötötte a cég a long poziját,folyamatos esés lett az eredménye,semmit sem számított hogy optimista a cég a saját részvényeit illetően.
Akkor most miért kellene hogy számítson az ellenkezője?
de sürgős volt addig is 19m-t kiárulni....
"Az E-Star az első fél óra alatt nem mutatta azt a lendületet, amit az előző napokban láthattunk a papíroktól. A részvények csupán 0,9 százalékkal kerültek feljebb. A társasággal kapcsolatban tegnap több hír is érkezett: többek között bejelentették, hogy határidős pozíciókat zártak, valamint, hogy egy újabb büntetést szabtak ki a vállalatra, ezúttal a PSZÁF 2 millió forint bírságot vetett ki"
E-STAR