Rossz irányba ment, én teljesen kiszálltam. 4000 dobtam még, bár nem kell a lóvé, de ez a forgalom ez tényleg csúnya, mondjuk 7000 én voltam. Sok sikert és jó izgulást mindenkinek.
Sajnos M15-H1-ig TA alapon láttam, hogy visszaeshet (feltételes mód) 480-500-ig, de "reménykedtem", hogy nem basszák vissza odáig a túlvettség miatt... tévedtem... a nagyok ezt nem hagyták ki a beijesztésre...
Tudom ex, TE megmondtad... remélem elmentél örömödben akár fiú, akár lyány vagy Ð
De remélem du. meg én megyek el... nem mondom meg miért. Ð
"én ugyan nem akarom megvédeni ex-et, mert nem ismerem, de ahogy én látom a tények (elérhető infók) alapján próbálja elemezni, értelmezni a dolgokat
sok egyéb, itt lévő "álmodozó" emberrel szemben"
Maradjunk annyiban, hogy a helyzet védhetetlen. Nem hiszem, hogy "álmodozók" lennének, max. bizakodnak abban, hogy az esetleges veszteségek még nem véglegesek. Ő nem "elemezni próbál", hanem szuggerálja a bukást.
"a stílusa tényleg egy kicsit érdekes, és ez nyilván sok embernek nem tetszik, de érdekes módon csak azoknak, akik benne vannak a papírban :) nyilván sokan benne vannak felsőbb szintről, és nem jó hallani, hogy csak negatív hírek vannak a céggel kapcsolatban és csak esik"
A stílusa tenyérbemászó. Nyilván, akik beragadtak, főleg 4-5 ezernél, nem óhajtják a nap 24 órájából 25 órán keresztül a huhogását olvasni. Egyébként én is beszálltam 420-nál, tehát véletlenül sem vagyok bukóban, de rohadtul idegesít a károgása.
"azért lássuk be ez a papír most messze nem az, ami akár fél éve volt, de sokan még abban a világban élnek és reménykednek az 5eFt-os árban, elég 1 napot visszaolvasni, számtalan ilyen van"
Az egy dolog, hogy most milyen a papír, egy egészen más dolog, hogy milyen lehet. És hogy milyen lehet, azt egyedül ő tudja a jelek szerint. Talán ő a cég vezetője??? Nem hinném. Én simán rossz indulatúnak tartom már csak azért is, mert másik topicban ugyanezt csinálja.
Nagyon remélem, és kívánom, hogy akik bukóban vannak, minimalizálni tudják a jelenlegi veszteségüket.
E-STAR