Ez nem javaslat volt, legalábbis nem annak szántam. Saját "hibám" elismerése. Ha zsebben lenne a 300-350 pont, akkor innen olyan nagy baj nem történhetne az osztit is beleértve :)
Géza, Géza,mint tudjuk konkrét adás-vételi javaslatot nem illik tenni, ezért fogalmaztam neked finoman /ld. ápr. 5-i írásom/, de elkerülte figyelmedet! Azért a mostani áron történő vételt vagy visszavételt is óvatosan kezelném. De, a remény hal meg utoljára, a reményhal meg úszkál!
Írtam egy érdeklődő levelet, ha már nincs időpont a kifizetésről, legalább a döntés időpontjáról adjanak felvilágosítás. (Azaz mikor lesz döntés a kifizetésről ...) Sajnos ezt sem kötötték az oromra. Bemásoltam a válaszul kapott levelet, hogy másnak ne kelljen érdeklődni ma :-) A kapcsolattartó: Schilling Dániel, és a schilling.daniel@dh.hu címen lehet elérni. Gyorsan válaszolt. . Tisztelt X, . Köszönjük a levelét! Valóban nem határozott még az igazgatóság az osztalékfizetés részleteivel kapcsolatban. Amennyiben megszületik a döntés, azt haladéktalanul közzétesszük. . Köszönjük a türelmét. . Üdvözlettel, Daniel Schilling
Az 500-as eladó kicsit türelmetlenné vált. Ha már 4100-ért nem kellett senkinek, akkor repüljön. . Remélem hamarosan közlik, hogy mit álmodtak meg az osztalék kifizetés időpontjára. Tavaly ilyenkor már a kifizetés kezdődött meg, most még időpont sincs. Szerintem ez elég szokatlan ...
Jól startolt idén is a Duna HouseÖsszességében erős számokat tett közzé a Duna House, dacára a kedvezőtlen törvényi változásoknak, az alaptevékenység eredménye nagyjából így is 20 százalékkal nőtt éves szinten. Bár egy éve a Reviczky Liget számai megdobták a csoportszintű eredményeket, panaszra így sincs ok, rádáasul az éves célokat is tarthatónak ítéli meg a menedzsment.https://www.kbcequitas.hu/elemzesek/jol-startolt-iden-is-a-duna-house Valaki be tudná másolni a teljes cikket?
DUNAHOUSE részvény