igazabol nem nagyon erdekel, hogy ki mit igert 20 eve...
hanem hogy ki vezeti be...
megigertuk az eu-nak... na ne rohogtess: az elvtarsakat nagyon erdekli hogy kinek mit igertek, foleg az eunak
ertem en, ha szerinted jogos akkor jogos...elfogadom, bar nekem nagyon durvanak tunik...foleg ha egy csaladban 2 kocsi van...
...persze gondolom nem Budapesten laksz, az is egy masik nezopont. Kepzeld el ugy, mintha azert kellene fizetnetek napi 700ft-ot autonkent, hogy behajthass a sajat utcadba, hazadba... lehet ez a hasonlat kicsit segit a feldolgozasban...
Pontosan, de feltételekkel is, amit mindegyik hazudozó, félrebeszélő patkány - tarlós is - szeret elhallgatni, miszerint:
- megfelelő mennyiségű P+R parkolók a peremkerületekben, a tömegközlekedési becsatlakozásoknál
- megfelelő mennyiségű BKV járművek, amik a többszörös utaslétszámot szállítani tudják, a 4-es metró elindítása nem ebbe tartozik, felszíni járatok sűrítése, bővítése!
Ezekről kuss van patkány módjára, csak a lenyúlás jönne be megint, a hazudozás, a mutogatás az EU-ra, hogy "miattuk van", aham, a feltételeket valahogy nem akaródzik hozzátenni és megemlíteni.
Ha úgy lesz mint a behajtási engedélynél a sétálóutcáknál, akkor aki belül lakik az évi X összegért kap bérletet a dugódíjas övezet egészébe vagy ha zónákra osztják, akkor oda.
asszem ez az ígéret a 4 es metró eu finanszírozása miatt volt,
persze az első orkán kormány leállítatta a metrót mert qrvára idegesítette őket, hogy nem a felcsúti stadiont köti össze a fidesz székházzal :o)))
a lenyeg a Hungarian belul fizetni kell napi 700ft-ot. ez havi 21000ft. kivancsi vagyok a belul lakik a Hungarian az mit szol hozza?
azert csurognak itt az uj adok minden nap....
...aszondja hogy 2 BKV-jegy ara... nem tudom hogy jon ez ide, mi pl 4 tagu csalad vagyunk 2 eves es fel eves gyerekkel. Akkor utazzunk BKV-val? meg ugye akkor a BKV jegy mar nem 2 db, hanem 4 db, ha nem kell atszallni....
szeretik az elvtarsak ez a 700ft-ot, mert a netado is annyi lesz... lehet felhivtak ocsmanyt, es az csak annyit mondott 700ft
azt nem mondta mi a 700ft, igy minden annyi lesz
dugodij