JP: Jól gondold meg, ha megválasztanak a következő ciklusban, akkor 4 év medvepiac. De tudod mit? Ide a fórumba azért előre beszólok, nehogy már az itteni barátaim beragadjanak rossz pozikba :-)
Magyarország... Suzu ki akkor is jobban fogy mint valaha, ha nem vesz senki sem kocsit. Hétfő reggel, 2,2MILLIO MAGYAR EMBER A GYŐZIKE SHOWT nézte az RTL Klubbon... Politika nevetséges... (Nem is tudom, hogy meddig tehetik még meg) Tőzsde szinte csak bennfentesekből áll (Ráadásul lehet, hogy pár éven belül nem is lesz)... . Nem is értem miért nem megyek ki a F@szba külföldre. Miért akarok itt maradni???
Mikor hallok már egy olyan politikai önéletrajzot, ami nem úgy kezdődik, hogy KISZ tag párt tag kutyafasza tisztséget betöltő nagyreményű gerinctelen volt…?!?! Miért nem mindjárt az egyik általa nevelt almát nevezzük ki pénzügyminiszternek? ? Aztán, ha fél év múlva megromlik és megbarnul, akkor okot is könynű lenne rá találni, hogy miért is mondatjuk le...!:) vagy inkább :(
Személy szerint szeretnék gratulálni Veres János kinevetéséhez. Utoljára talán Szabó Ivánnak volt ennyire kevés köze a pénzügyekhez. Sok sikert a következő tizenkét hónaphoz !
Kaygee! Azt hiszem, hogy - tudtommal - mivel te nem büszkélkedhetsz aktív KISZ-es múltaddal és az MSZMP-s párttagságoddal esélytelen lennél a jelenlegi kormányba kerülésre. :)))
Ilyen erővel én is lehetnék pénzügyminiszter. Az agrármérnöki végzettségem megvan, szeretem a sportot, most már csak valami országgyűlési istencsudája bizottsági múlt kéne... Bevesz valaki valamelyikbe?
A forint már érzi... ..248,50... T. Portfólió! Kérhetnék egy kimutatást az elmúlt időszak pénzügyminisztereirő l, s a vezényletük alatt felhalmozódott adósságállományról / költségvetési hiányról? Lehet, hogy ez az összefüggés...
Gyurcsány: marad Draskovics - "ha jól számolom, kétszer leváltottam már a kormány valamennyi tagját" (2005.04.12 12:36) Gyurcsány Ferenc miniszterelnök szokásos keddi rádióinterjújában leszögezte: nincs tervben Draskovics Tibor pénzügyminiszter esetleges menesztése, az erről szóló újabb pletykák alaptalanok.
Draskovics távozik, Veres János az utód
Ugrás a cikkhez