Igen ezt én se értettem, hogy miért anyázzák őket.
Vagy beépített emberek hergelték az embereket, vagy egyszerűen buták, a politikai öntudat alacsony fokán álló emberek...
Ahelyett, hogy az ellenállás társadalmi bázisát próbálnák tágítani, inkább szűkítik, ez gyanús...
Ezért mondtam, hogy nagyon sok lehet a beépített ember, mind a mai napig.
Toroczkó miből vette a szép nagy fekete állami autóhoz hasonlító autóját ilyen fiatalon?
Ez csak egy kérdés volt, mert még nem tudok semmi konkrétumot, de gyanús ő is, meg mások is lehetnek gyanusak...
Vagy beépített emberek hergelték az embereket, vagy egyszerűen buták, a politikai öntudat alacsony fokán álló emberek...
Ahelyett, hogy az ellenállás társadalmi bázisát próbálnák tágítani, inkább szűkítik, ez gyanús...
Ezért mondtam, hogy nagyon sok lehet a beépített ember, mind a mai napig.
Toroczkó miből vette a szép nagy fekete állami autóhoz hasonlító autóját ilyen fiatalon?
Ez csak egy kérdés volt, mert még nem tudok semmi konkrétumot, de gyanús ő is, meg mások is lehetnek gyanusak...
Dr Csányi Sándort miniszterelnöknek
Magyarországnak megújúlásra van szüksége. Új vezetőre, aki tiszta lappal indulhat, aki erőskezű, hosszú és sikeres vezetői múlttal rendelkezik, mély gazdasági és pénzügyi ismeretekkel rendelkezik, és nagymértékben elfogadható a nemzetközi pénzügyi körök számára.
Éppen ezért javaslom Dr Csányi Sándort miniszterelnöknek, aki a jelenlegi felfokozott belpolitikai helyzetben kompromisszumos alternatíva lehet minden politikai erő számára.