Teljes fogalmatlanságra vall estbe várni a telenor akár egy részét is. Gratulálok annak aki kitalálta és elkezdte terjeszteni: brutális sületlenség, és szándékos megtévesztési kísérlet sztem.
115ft.A masik csoportba uzenem.Szerintem a 3.felnek koze lehet e Telenorhoz....talan az Antenna Hungaria az......talan.Azert titkoljak majd a kozgyules utan
Egyreszt muszaj spekulalni hogy jobb lesz mindig :) Meg ez a ceg most van abban az "eletciklusban"mint anno a 4IG az elejen. Ha igaz az a pletyka akkor igencsak jo lesz aki tulajdonos itt.Most nezzuk meg mikor nővekszik az orszag GDP je.Ha itthon marad pl a profit nagy resze.(Mol Erstebank,Matrai erőmu...stb)Ezert is van benne igazsag hogy a telenort talan megveszik es az a rengeteg profit amit eddig kivittek az orszagbol itthon marad...kulonben nem lett volna csak eleg a Delta system tulajdonosai inteztek volna ezt a tozsdei szinrelepest?Miert kellett ide egy kormanykozeli ember?Szoval en erre spekulalok hogy ez lesz.Megvan ra az esely..
Ja ja olvastam pont reggel.Ujra pannon lehet a telenor ;) igaz a tavalyi cikk de ott azt irtsk hogy nem kizart.....nem komentalnak ilyen pletykat.Es be kell vallani oszinten a telenor az kisebb tetel mint Telekom Azt konnyebb megszerezni
Szoval ott tartottam hogy ugy mint a 80ft nal teljesen kisimult a görbe most is forgalom visszaesett.valamerre el fog mozdulni.Ha van pozitiv forgatokonyv a hatterben akkor felfele
Delta (wirklich telenor?)