Latom az eloeleted itt atopikban hany kitiltasod volt....nezd meg azvigazsagugyi miniszterium honlapjan nem Nem fizeteskeptelen a ceg... Ha sajat szemednek nem hiszel az eleg gaz
A nagy lebeszélő nyomdászból vérhívő lett? Miért is tiltottak ki a szektából?Ne pörögjél már ennyit ezen mert a végén elszédülsz :DDD Beragadtál magas szintről hogy ennyire bizonygatod az igazad? Ahogy már előttem többen is leírták szept 4. a végrehajtás kezdete. Teljesen felesleges ezen vitatkozni,megtudjuk hamarosan az okát.
Ha jol tudom azok ellen inditanak vegrehajtast aki fizeteskeptelen....jelen allapot szerint az igaszagugyi miniszterium honlapja altal kozolt informacio szerint nincs benne .011043483
Ha hoozakezdenenk itt vitatkozni kinek van igaza.Meg lehulyezni a masik ember.Mert arctalanul lehet .megneztem a cegkozlonybe hogy az ESTMEDIA fizeteskeptelen e....beutottem a cegjegyzek szamot.Ilyen talalat nincsen..011043483
Az hogy mikortól van tartozásod,és hogy mikor kerülsz fel az két különböző dolog. Szerintem engedd el,de ha ez megnyugtat akkor nincs tartozása :) Saját magad nyugtatása helyett inkább értelmezd a szöveget. Már a szektában is leírták hogy rákerült a végrehajtás!
Scuderia ha valaki tartozik a navnak akkor nem 2napos tartozas utan rendelik el a vegrehajtast.szeptember 2 nincs benne a tartozas eltelik 2nap es rsjonnek hogy vegre hajtas kell ?szeptember 4.a törles datuma benne van hogy törles. (remelem De kar ezen vitatkozni )
Delta Technologies ex Est Econet