Kaptal egy minuszt. Nem 5-10 ft haszonert vettem.ha megis trukkozes van a hatterben akkor megszivtam. Ha nem ....akkoŕ jol fogok jarni. A kockazat az enyem,de a nyereseg is..
Igen de mar nem az mert kifizettek a tartozasokat.....de en inkabb arra celzok ezzekel a hozzaszolasokkal hogy nem atveres van itt jelenleg.A gazdasagi versenyhivatal akkor miert engedelyzte ezt a trsnzakciot ha at akarnak verni a befektetoket...Szoval nem...ennyi volt.par napnes kiderul az igazsag
Azt kerem az igazsagugyi miniszterium honlapjan a cegjegyzekszamot irjak be ha kiadja hogy fizeteskeptelen a ceg akkor igazad adok.Ha nem akkor inkabb nekem lehet igazam.Mert elobb lesz valaki fizetes keptrlen es csak utana megy ra a vegrehajto.Abban a linkben meg en szerintem törlik(benne is van) a vegrehajtast.Most fuggetlenul nincs vagy van reszvenyem.Nekem lehet igazam.Csak annyit hogy irjatok be a cegjegyzekszamot ha kiadja hogy nem tud fizetni elhiszem..
2 teljesen különböző dologról beszélsz a végrehajtással kapcsolatban. A kitiltásokat meg a sok agysebész trollnak köszönhetem,de ne aggódj változtattam a stratégiámon :D Részemről a témát lezárnám. Írd ki még 100x hogy nincs végrehajtás ha ettől megnyugszol.
117ft vasaroltam tehat enyhe minusz.Azt szeretnem hogy rovid hosszi tavon nyerjek ne veszitsek mint itt mindenki... Megnezted a honlapjan a fizeteskeptelen cegek listajan nincsen benne...nezd meg nyugodtan. azt szeretnem igazan hogy elismerni hogy nekem van igazam.De ezt ugyse fogod.Majd az elkovetkezo napok eldontik
Delta Technologies ex Est Econet