Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Teljes mértékben egyetértek veled! Szegény nagyon sok időt fordít rá, így nálam maximális tisztelet és szvsz az egyik legőszintébb fórumozok egyike, persze a tévedés jogát fenntartom, mivel vannak itt nagy színészek 😁 Ezért is adom neki a sok pluszt, akár egy árfolyamra is. + + +
Ön az esésben vagy az emelkedésben vagy érdekelt?A mai beírásai után feltételezem,hogy nem az emelkedésben.Csoodálkozom,hogy ilyen információk megosztása után meg nem 35 ft az árfolyam.
Akkor mondjuk csak úgy, hogy le lett jobban dugózva 🤣 Többen úgyis nagyon várják itt a hétfőt, én meg azért várom mert végre elmegyek 7 nap szabadságra és szerencsére rá se kell majd néznem erre a szépségre....
Még sajnos nem de kezdek nagyon belefáradni.... csak a folyamatos hitegetés, félrevezetés, csodavárás, átb@szás és még sorolhatnám.... Felelős persze soha nincs, ráadásul hónapok óta Ratyimanó szánalmas játékát kell itt nézni, persze ilyenkor lapít az MNB is! Vicc az egész sajnos, de csak magamat hibáztathatom....
A tőzsdei bevezetés előnyei: • Forrásbevonási lehetőség részvények kibocsátásával, diverzifikált finanszírozási mix kialakítása; • Hitelesség- és bizalomépítés a partnerek felé, elősegíti az üzleti kapcsolatok elmélyítését; • Támogatja az akvizíciók finanszírozását, a kifektetési stratégiában való részvételt; • A minőségi vállalatirányításához szükséges folyamatok és kontrollok kiépítése jelentős hatékonyságjavulást eredményez; • Transzparens értékmérő, elősegíti a tranzakciós értékelést; • Mindezek összességében olyan hatékonyan támogatják a fejlődést, hogy ahhoz képest a tőzsdei jelenlét költségei eltörpülnek.
óriási tévedésben vagy, én úgy tudom h a 0.78-as papírok valójában 33 vagy 37, nem tudom pontosan, azok nem 0.78-on lettek véve igazából, hanem nagyjából itt harminc valamennyin.
Delta Szekta
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.