Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Berki Ferenc magánérdekeltségei A Hunatom éléről távozó Berki Ferenc eközben intenzíven fejleszti magánérdekeltségeit is. A Budapesti Értéktőzsdén a távozása után rögtön két érdekeltségével kapcsolatban is érkezett tőzsdei bejelentés.Az állami laptopértékesítések nagy nyertese, vagyis a Delta Technologies Nyrt. (amelyben Berki meghatározó tulajdonos) ugyanis azt jelentette be, hogy az MBH által kezelt MBH Egyensúly Nyílvégű Befektetési Alap kétmilliárd forinttal emelte meg a cég alaptőkéjét. Míg a szintén tőzsdén jegyzett Vertikal Group Nyrt. hulladékos cég arról tájékoztatta a befektetőket, hogy Berki Ferenc, a társaság igazgatóságának tagja bejelentette, hogy 2023. szeptember 27. napján vételi jogot alapító szerződést kötött az Abelon Kft. tulajdonát képező egyes törzsrészvényekre. A vételi opció alapítására 2028. szeptember 27-ig terjedő, határozott időtartamra (lehívási időszak) került sor, a jogosult az opciót a lehívási időszak alatt több részletben is gyakorolhatja.
Én azt nem értem hogy miért lehet ugyanannyi szavazata részvényenként a tökeemelőnek mint nekem aki jelenleg 38 forintért tudok venni egy szavazatot/treszvényt.
Delta Szekta
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.