Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Az említett tőzsdei cég volt vezetője március hónapban több tízmillió forintot tolt a Deltába. Nem OTC. Piacról vette. Én csak abban reménykedem hogy nem a saját pénze ellensége. Nincs más amibe tudunk vagy tudok kapaszkodni. Saját vélemény volt, emiatt senki ne tegyen akárcsak egy forintot is ide. Kerdeztétek én válaszoltam. De lehet tévedek.
1. Öt éve ezekre már robbant volna az árfolyam, most meg sem rezdül. 2. A BÉT kiszáradása miatt árfolyam emelkedés ott lesz ahová vevőt is rendel az aktuális potentát. 3. Hogy ez mikor történik meg, jó kérdés, valószínűleg ennek a technikáját még nem találták ki vagy akár a Delta lesz ahol ez ki fogja forrni magát. Illetve bizakodjunk ebben. 4. Hogy milyen pénzek tudják megmozgatni a kiálasztott részvények piacát, az nagyjából látszik /elmúlt egy hónap hírei, tőkeprogram, befektetési alapok/, hogy ki adja ki a parancsot a vásárlásra az jó kérdés. 5. Néha az az érzésem hogy egyik napról a másikra működik az ország. Egyik vezető jön a másik megy. 1 év alatt 5 olyan vezető tűnt el az ismerőseim közül, akikkel munka vagy hivatalos ügyek miatt kapcsolatot tartottam / tartottunk. Legszebb példája például a Honvédség. 6. Én abban reménykedem hogy akik ezeken a szinteken tízmilliókat tolnak be azok nem a pénzük elkebségei. Szóval nem tud senki egzakt tanácsot adni neked. Atipikus, eddig meg nem élt, nem ismert metódusok mellett kellene pénzt keresni egy gyilkos külpolitikai - gazdasági környezetben.
Törölt felhasználó2023. 05. 02. 11:00
rácsatlakozva a tegnapi témára h kik sejlenek fel a delta körül, a baj az h bárki veszi itt veszi, saját részvény is itt történt vagyis semmi nincs hatással az árfolyamra, a nevek sem, engem igazából az érdekelne a tegnapi optimistább hozzászólóktól h mi lesz végre hatással az árfolyamra is, mert jó régóta se árfolyam, se forgalom és semminek semmi hatása az árfolyamra és telnek az évek....
akkor kapjuk meg a pénzt mikor indulnak a választások elötte ,orbán ezzel meg is nyeri eust is önkormot is pesten nem ,utána meg 2026 ot is megnyeri,ha nem is kétharmaddal hanem mi hazánkaal
Delta Szekta
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.