Csak egy javaslat ha valakit érdekel a Delta . Most a jövőről , a múlton már volt , van kesergés rendesen. Érezzük-gondoljuk,hogy lesz itt emelkedés. Megvan a várva-várt nyereség a Deltánál. Látjuk,hogy milyen megrendeléseket nyer el, kikkel van kapcsolatban. SZÉP !!!!!!!! Azért az sem "semmi" ,hogy az autópályát ők "intézik". Gondlkodhatunk erről sokféleképpen. pl: Az autópályát üzemeltetni fogják, politikától függetlenül, stb. ui: HA ! elkezd mondjuk emelkedni ( senki nem tudhatja milyen magasságokba ) nem tudható aznap,hogy meddig fog. Aznap nem fognak kisbefektetők sokat venni az elmúlt hónapok, évekmiatt. Másnap mindenki várja a visszatesztet , harmadik nap pedig már sokallni fogja az árát! Sokan MARADTAK le így Opusról-Konzumról- 4-ig -ről. stb. Szóval ha valakit érdekel SZVSZ az ne várja meg a HÍREKET,mert akkor újfent magasan fog vásárolni. Én így vagyok ezzel. Ezért is vásárlom hónapok óta folyamatosan a 2017-ben vásároltakhoz. Idén is vettem több mint 300 darabot. MEGLÁTJUK !!!!!! ( igaz, havonta csak néhány ezer darabokat, de veszem,hogy érezze a törődést !!!!!!!!!! :-) :-) Én nem fogok tőlük venni ha már adogatják. magasról. :-) :-)
Delta Szekta
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.