Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Az alsó rés brutális támasz,na ha az törik akkor van gáz.A felső brutális ellenállás.Ott szoktak sokan eladni,ha azon forgalommal áthasít, - és meg is tartja - akkor érdemes gondolkozni a vételeken,illetve visszavételeken.
szerintem ugyanarról beszélünk nagyjából! azért tudnak venni, mert sokan a résben valamiért eladnak. de, mindegy honnan nézzük. az a lényeg hogy valaki még nem adott el eleget, valaki meg még nem vett eleget... ezt résben tudják a legjobban megtenni. nem mondom 100%ra hogy lemegy, bármi megeshet.
2x megjátszottam, fasza volt, harmadjára benn ragadtam. Ennyi. Gratula mindenkinek aki hozza 80-120 rallykat. De a fikázást kéretik kerülni, mert vannak akiket idegesít. Ha fasza gyerek vagyok akkor úgy vagyok fasza hogy nem fikázom a papírt hogy olcsóbban vegyek. Az nem vagányság, hanem egészen más. Minálunk a kocsmában ezért kap az illető 2 sallert. Félre ne érts kedves bobbysinger nem rád értettem, csak vannak páran akik fikázzák Deltát aztán jót keresnek rajta. Soha nem fikáztam papírokat hogy olcsóbban vegyek. Hálát adok ha olcsón kapok és drágán tudok venni (tudtam venni). Ennyi. Így kerek a részemről. Sok nyerőt!!!
Tudod ennyi a szórakozásunk, hogy agyalunk, ötletelünk. ha 80-120 lesz akkor így jártunk. De valamiért téged is csak érdekel ez a papír a DAX mellett...
Törölt felhasználó2020. 08. 31. 18:51
Előzmény:
törölt hozzászólás
Szuperbanknak is kell egy IT cég, otpnek is van, a Monicomp.
Bocsi, de nem értek egyet. Résnél nem eladni szoktak, meg nem stoppot berakni, hanem brutális mennyiségben venni, mert ott számítanak mindig fordulatra a spekák. Elég ritka helyzet, hogy résnél nem fordul, mert mindenki arra gyúr a vételeivel. És pont nem szokott ott nagy forgalom lenni szvsz., hanem csak hirtelen, kis forgalmú, napon belüli leszúrás.
A 85-ös árszint alatt már csak a márciusi Covid hisztiben voltunk, illetve PÁRSZOR rövid időre ESTMÉDIA érában. De akkor én már benne ültem poziban :-) 80-140 (2018. nyara és 2019. nyara). De szép volt :) Aztán 2019 szeptembertől már nem adtam el :-(
Delta Szekta
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.