Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Már bocs, de szerintem őket sem érdekli mi mit cumizunk itt pár éve. Korrekt kezd lenni a cég a régihez képest, de nekem még kell hogy bizonyítsanak, mert a bizalom elveszett és lassan Opus feeling van pár "befektető" kollegánál.
Mondjuk mindenki benne van x összeggel most és ez most idegorlo,na ha elkezdodne a mokamiki, és már innen 3 4 x áron lennénk, virtuálisan megtobb lé lenne, és menne a cumiztato, szerintem ott lehet nehezebb tartani mint ezen a szinten.
Já! Viszont ha ismet "nem érdekük" minnel hamarabb azaz mondjuk decig, akkor inkább tavasztól mondanám. Jó lenne ha le lenne futva tavaszig. Évek óta arra várok h csak lássam h valami megindul. Nem szeretnék 1 honap alatt "sokat nyerni" csak lássam már azt a kva indulást.
Igen,én ner papiroknal 6-9 hónapot számoltam,ha mázlink van és éhesek a covid miatt akkor lehet jó karácsony,de inkább éljen április 1! De csak ha megindul!
Egyszer volt Budán kutyavásár 🙂 8 12 hónapok voltak mire az első indulastol elertek a csúcsot. Persze lehet ez attól független hamarabb is, de inkább később 🤪
Dehogy tologatom. Akkor neki futok meg1x Juli vége ősz között szerintem egy jó emelkedés benne van pl 200 300 közé?! De egy "komolyabb arfolyam" az jövő év. Így értettem.
Maestro sűrűn tologatod az időket amire jók lehetünk :) ez az augusztus-ősz max ami szerintem hozhat valamit , vagyis összesen egy év, az alatt már elkéne érni egy rendes átlátható struktúrát, irányt, stratégiát. Legalább forgalmas nap volt , közeledve a kgy-hez szerintem emelkedni fogunk, CIG aug. 4-ig és utána pár napig lesz érdekes , utána jön mindenki ide. 4IG ősszel lehet versenytárs figyelem szempontjából.
Delta Szekta
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.