Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Kocsog kis negyszerezessel raertek volna azután miután már felfutott. Sztem benne lehet h jön 20p mrd körül ami simán stabil 400 500 at hozhat. Amugy már leszarom csak haladjunk😂😂
En bízok abban hogy egy 200 mrdt betudnak ide hozni és megalapozottan is érni fog 500 Ft ot. Minden más elkepzelheto folotte amit a spekak megjatszanak.akar onnan egy dupla simán benne van spekulival. Ha kőkemény digitalizáció jön az ráadásul nem 200 mrd..
Szerintem a reális várakozás 250-350 közé tehető. Magasabb árhoz vmi über brutál csilliárdos akvi kellene, mert ahogy írtátok sok a rv. Jelen helyzetben a 110 is ajándék. Ahogy egy régi régi ismerősöm szokta mondani: majd a kártya mutassa!!!😁
"Szerintem a 800 - 1000 fölötti "álmok" ott mentek a levesbe amikor közel 400 m ra emelték a részvényt." ezt már pedzegettük páran korábban is, de mivel szekta, épp hogy csak nem lettünk kitiltva. BCS féle 156 milliós nyomdára gondolok konkrétan, 121 millió Ft-ért cserébe. Az arra érdemeseknek persze. A Delta meg kapott 125 millió részvényt 26 milliárd apportért. Tetszik látni az irrealitást, remélem....
Delta Szekta
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.