Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Ez nem robottal kereskedtem hanem kézzel.A robot írás folyamatban van de ahhoz még nem tökéletes a tecnika, sok a fals jelés.És melyik VPS server a legjobb erre a célra? Mármint a gyorsaság végett. Üdv
La_mamma Igen az enyém, éles számla azért vátam le a szélét.90%-ban 2percen belüli pozik. Emerald nemtudok ott lenni, nekem messze van. Amúgy meg köszönöm a meg hívást. De lehet hogy egyszer arra is sort kerítek hogy elmenjek.
Ügyi vagy, gratulálok!
Emlékszem rád, tavaly is írtálbe pozikat, reggeli skalpok voltak :)
Nem lenne kedved eljönni a fórumtalira?
(febr. 12 tőzsdekocsma)
Én nagyon kíváncsi lennék a stratidra bővebben. Jópárszor volt remek szériám skalpolással ám valahol mindig elrontom.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?