Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Ahogy neked a nem viszel pozit másnapra, nekem az a tudatos, hogy 17 órától másnap 9ig valamint munkaszüneti napokon a család az első és így kereskedési tilalom magamra...
16070 környéki mai short atombiztos volt...stop 16160 környékére raknám...de 16000 alá beézve azonnal zárnám...70 pont nem rossz az... Real: 16010 (én csak magyar munkanap tudok kereskedni)
Usa ma zárva, gondolom a Dax gyorsan a rést töltését befejezi még péntek után... Mivel az adósság szavazás szerda este eu idő szerint, lehet csinálnak 16070 után egy 15900-at még azért....meglátjuk a kedd-szerdát
egyet bánok csak májusban eddig dax fronton a felnyomják ATH fölé és beverik tervet nem vittem végig...pedig éreztem az államadósság mini parát...ás éreztem azt is, hogy előtte fel kell vinni magasra...ez van...jó hétvégét mindenkinek!
és már ma tölti, beszarok...azért gyerekek ez kemény....bár írtam itt valakinek 1-2 napja ugye, hogy a sziget az nagyjából kamu a köbön, és lehet a héten 16xxx...és lett
Dow is bevitte a testcselt tegnap, nem is értettem mire mínusz mikor sp és nasdaq is pluszos volt, dax persze követte, mint a pincsikutya....erre ma nem győzi behozni persze....
azért remélem nem ma tölti be a rést 16060 körülig, mert akkor azért ez a 15930as zárás még igen korai volt, függetlenól, hogy ma mindenképpen zártam volna....
aki meg mínuszol az elég kicsinyes meber lehet, kereskedni kellene komám, nem mínusolni :) Ott volt a vétel a sáv alján, meg lehetett teni, fosos kis picsa voltál? ez van akkor....
#6: "Kockázatok akkor keletkeznek, amikor az ember nem tudja mit csinál.".....célszerű némileg megismerni azt az instrumentumot (jelen esetben indexet) amivel kereskedsz… a kereskedési rendszerünkben ( már ha van olyan) további megerősítéseket keresni az adott idősik vagy felettes idősíkokra jellemző trend megerősítésére vagy cáfolatára ( indikátorok , alakzatok , gyertya formációk, Elli , MA-k , fibók ,sentiment (kerkeskedésre jellemző és a felettes idősíkokon is ) és a vixek (söpö futis vagy a sima ill a daxié) stb stb.....nem egy jelzés a “tuti” soha sem hanem azok összességének jellemzője https://www.youtube.com/watch?v=0npqxbDMpGc
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?