Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
na ez is jogos, főleg, hogy tegnap adta nekünk elő milyen fasza ez a 15 pontos sávozás, meg a 40-50 eur. ezek után lehet 50 pontos elmozdulásra gondolt, mint világrengető esemény, de ennyiért azért csak nincs gáz :)
aztán lehet, hogy ő a 15-20 pontokat megjátssza 300 kontival és az fasza, de én ezt akkor se tudtam átérezni...
Henrikünk egyébiránt jelezte e-mailben, hogy konferencián ül egész héten, ezért csak jövő hét hétfőtől lesznek újabb DAX-prognózisok az oldalán--- érdekes, másról írni mégis van ideje-- hmmm, az a gyanús, ami nem gyanús! )
Hát ja, lassan több mint egy hete alig van valami...Remélem ma usa kap valami rendesen piros adatot és beindulunk végre...Mert a tegnapi extra zöld adatokra pirosban zárás az már biztató, mondjuk én amikor fél 3 kor kijöttek az adatok tudtam, hogy kb 0 ás zárás lesz azt nem gondoltam, hogy -0.2 is lesz sp, csak gyorsan felhúzták zárásra azt is. Dax is 21:55 kor 946 on zárt 22:04 kor már 966 volt...Az is gusztustalan amit 21:55 után csinálnak egy hete...
dax mintha "komolyabb" mozgást mutatna, mint az ibex, na ilyen se volt még. kíváncsi leszek a wana féle kurva nagy mozgásra... siralmas amit csinálunk egy hete!
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?