Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Én csak azért haragszom rá, mert nem ehhez szoktam, én nem szeretek a 10-30 pontokra menni, nem éri meg, nagy kontival sok a spread amit kőkeményen levonnak a köv hónap elején, persze ok, kijön belőle, de jobban szeretek 60-100 pontokat eltenni.. :)
adatig nyugi van, addig off link
nagyon tartk tőle, hogy fél éven belül lesznek éhséglázadások az országban vagy egyszerűen feljön Pestre az utolsó fillérjeiből 100-200 család és leül a Kossuth téren...megoldhatatlan problémát generálva ezzel
Én is olvastam, WAW tette fel.
De azért azt látni kell, hogy a fogyasztás szeméttel jár,minél inkább megy a csacsi, annál alacsonyabb a másodlagos felhasználás (guberálás).
A fogyasztási mutatók esése is időben jelez.
Persze a szemét és a tőzsde összehasonlítása a nagy kontraszt miatt sajtóképesebb.
Nem Burmában, Bhutanban.
Ott van boldogságmutató GDP helyett.
Egyébként az államforma királyság, tehát egyeduralom, a király nép iránt elhivatott rokonai a miniszterek (nagyon kevesen vannak) és nincs egy falka politikus, képviselő, holdudvar, segélyezett és nyugdíjas, tehát gyakorlatilag központi költségvetési szinten hiányzik a közpénzből eltartott inaktív réteg.
Egyébként én is gondoltam már rá, hogy fel kéne hívni az ECB-t, hogy adjanak nekem is egy 100 Milliárdot aláírok én mindent, hogy 5-10 év múlva visszaadok belőle mondjuk 80 at és máris jobb lesz a statisztikám mint kb bármelyik déli országnak...
nézd meg az ibexet, készül lefele. ezekben a szar napokban általában követi a dax kis fáziskéséssel. a mai grafikonjuk is pont ugyan olyan szarul néz ki :)
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?