Ktamask...
Én általában nem TA alapon kereskedem.
Inkább nevezném piaci hangulat alapúnak,ha létezik ilyen..
Rövid,ill.középtávú irányokat próbálok eltalálni..
Ma reggel,a német adat utáni felhúzásból már látszott,hogy nem lesz jó a short..
Ez van. Majd jó lesz holnap.
A longtól továbbra is elzárkózom,mint mondtam,a felhúzásokba beleadok,egészen addig,míg le nem zajlik egy nagyobb korrekció..Longba csak ezután fogok állni..időben úgy év vége felé.kb.
Te mindig két irányt látsz..Én pedig felhúzásokat látok a beejtések előtt..Lehet,hogy én ítélem meg rosszul,de valami mellett le kell tenni a voksot,nem lehet minden reggel 50-50%-ot adni az irányoknak,bár napon belül jó lehet,de én napon túlra tervezek általában...
Én általában nem TA alapon kereskedem.
Inkább nevezném piaci hangulat alapúnak,ha létezik ilyen..
Rövid,ill.középtávú irányokat próbálok eltalálni..
Ma reggel,a német adat utáni felhúzásból már látszott,hogy nem lesz jó a short..
Ez van. Majd jó lesz holnap.
A longtól továbbra is elzárkózom,mint mondtam,a felhúzásokba beleadok,egészen addig,míg le nem zajlik egy nagyobb korrekció..Longba csak ezután fogok állni..időben úgy év vége felé.kb.
Te mindig két irányt látsz..Én pedig felhúzásokat látok a beejtések előtt..Lehet,hogy én ítélem meg rosszul,de valami mellett le kell tenni a voksot,nem lehet minden reggel 50-50%-ot adni az irányoknak,bár napon belül jó lehet,de én napon túlra tervezek általában...
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?