vakarózok, mint a bolhás kutya....óráson is csinált a nagy gazda (söpö) egy dupla aljat bár új mélyebb aljal ,alakzati célára 2600 körül lenne óráson (???) ...dax szépen oldalazgat a 200 órás MA (fehér) és a kb. 700 között ....vszínüleg nagyobb elmozdulásra készül a kamatdöntéskor a söpö és a dax, hogy merre gőzöm sincs benne lehet a már beárazottság érzése vagy a további f@scsi is...... kivárás estig a kamat szutymákig...szemetek addíg is olajkán legyen ha beesik (??) 45 alá zavar lesz az erőben http://keptarhely.eu/view.php?file=20181219v00pvza4.png
khmmm... khhmmm... méltóságos asszony én azért egy két jelzés megvárnék , mert a női megérzéseid figyelembe véve a közös nyilt és zárt fórumokon töltött pár évecskét néha néha ugye khmm nem bizonyultak tökéletesnek .....a kérdés amire nem tudom a választ (még ) , hogy megfordult -e vagy csak a túladottság miatt emelkedett egy kicsit a söpö.....természetesen nem mindegy milyen idősíkról beszélünk...jelenleg az éves minimum felett vagytok (söpö) kb. 34 pöttyel ami hetesen akár egy szép dupla alj lehet , de itt simán belefér a dupla aljba egy minusz 60-80 pötty még , nem tudom .......de a daxiba shortolok 700 ig kb. , a söpövel nem kereskedem (csak a dj-vel ill az us-100zal alkalomadtán) http://keptarhely.eu/view.php?file=20181218v00p6wfyf.png
A női megérzésem azt súgja: (Mint tudod egy régi klasszikus is hitt ebben, sőt, nőji megérzése is vót neki is időnként.) Mikirally dettó! Le is, fel is, kell az áldás "mindegykinek"....:))))
Nagy valószínűséggel bekövetkezik a nyitó 570-580 akkor irány 10475/10430/10400 Pedig még nincs is pánik hangulat de ha lesz akkor januártól számíthatunk a 9-el kezdődő Daxra esetleg márciusig leverik 8700-ra is.
Hát ez gatya, és holnap a FED lehet rátesz még erre egy lapáttal, de ha egy kicsit is hallgattak Trumpra, akkor még lehet valami. De én most itt további zuhanásra szavazok.
DAX TOPIC - komolyaknak !
ezt a topicot azzal a cellal nyitottam h csak es kizarolag dax ugyben legyenek hozzaszolasok. semmilyen mas dolog ne szerepeljen ebben a forumban.
offolas nem engedelyezett ! kerem tartsatok tiszteletben a keresemet !
koszonom !