értem ...de hambilandnál azért nézd meg 2017 dec - 2018 jan. hóban a napos , hetes meg a havi indikátorokat na ott rohadtul túl voltak húzva már amikor jött a 300 - 350 pöttyös (söpö) fejes...hetesen 90es rsi havin meg 89
Az indikátorok naposon bőven túlvettséget mutatnak, ahogy hetesen is, és az RSI is odaér lassan. Nem is feltétlenül lépi át a 70et hetesen. Amikor napos charton a MACD vonala keresztezi a stochasticot, CCIt, RSIt, és a formált domb tetőre lassan felér a vonala, az nálam jelzés értékű. Általában bejön. Nem egyik napról a másikra, nem egy daytrade, de eddig bejött, ha minden együtt állt. Ráadásul a mostani állapotok szerint hetesen nagyon szépen be lehet húzni a trendvonalakat. Nálam, nekem itt a szint, amikor már jóval nagyobb esélyt látok egy nagyobb le irányra, mint a felre. Lehet elmegy a Dax 13500ig, a Nasdaq 8500ig. Sokan írják, mondják, várják. Annyi nekem még belefér. Úgy gondolom, hogy lassan itt a profit realizálás, korrekció, az ünnepek, hogy a jövő évet újabb emelkedésekkel kezdjék meg, illetve folytassák. Egyet hiányolok még. A nagy csapkodást, de én itt már inkább shortra játszok. Szerintem innen már többet eshet, mint amit emelkedhet.
Na itt lesz ennek a nagyszerű és bőven termő emelkedésnek a vége. Shortok nyitva 7700, 2900 és 12000 célárral. Várakozásaim szerint max 1 hónap és meg is lesz.
Majd a Mikulás rallyban meg minden piros lesz, mint a Télapó 😁 Bár kétlem, most semmi sem drága, kell hogy happyk legyenek a büfik. A bónuszokról nem is beszélve. Elemezgetni lehet, de minek a jegybankok megint összefogva fújják a lufit.
DAX TOPIC - komolyaknak !
ezt a topicot azzal a cellal nyitottam h csak es kizarolag dax ugyben legyenek hozzaszolasok. semmilyen mas dolog ne szerepeljen ebben a forumban.
offolas nem engedelyezett ! kerem tartsatok tiszteletben a keresemet !
koszonom !