Topiknyitó: zsosz 2004. 09. 29. 12:49

Dávid Ibolya olvassa a portfoliót?  

A kósza szavazatok érdekelnek még egyeseket és bajban vannak a Fidesz-fiúk,mert itt ők nem rúgnak labdába.(legalábbis nálam,hiszen ők zokszó nélkül bevezették a 20%-ot)Már az EU-s választásnál is ezért csak a koalíciós partnerükre szavaztam,így nálam jó helyen keresgél most is az MDF,ők ezzel a kiállásukkal a 0%-os kulcs mellett még hitelesek a szememben.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2020. 10. 19. 11:57
Törölt hozzászólás
zborde
zborde 2004. 10. 01. 14:43
Előzmény: #17  Törölt felhasználó
Kedves Darwin!
Egyetértek veled, de láttunk már olyat is (előző MSZP+SZDSZ), amikor a koalició kisebbik pártja nem tudott beleszólni a lényegi kérdésekbe. Most nagyon úgy tűnik, hogy a fidesz 50% feletti eredménnyel fog nyerni.
(Remélem nem)
zsosz
zsosz 2004. 10. 01. 13:56
Előzmény: #17  Törölt felhasználó
Sose voltam aktív párttag egy pártban sem és jelenleg sem aktivistaként nyitottam a topicot,de úgy látom más is hasonlóan gondolkodik mint jómagam.Talán nem tűnik el a süllyesztőben az MDF a következő választásokon és lehet valami fék a Fidesz-fiúkon.Gyurcs i eddigi ténykedését látva ugyanis tovább erősödött a félelmem,hogy a Fidesz esetleg túlnyeri magát 2006-ban és azt (mondjuk ki óvatosan,diktatúrát) egyáltalán nem szeretnék.Tehát:csak így tovább MDF!(mellesleg ez az MDF már messze nem a 89-es párt és tőzsdenyelven szólva vagy épít egy bázist az emelkedéshez vagy rövidesen csontváz lesz a szekrényben)
Törölt felhasználó 2004. 10. 01. 00:33
Előzmény: #10  zborde
Kedves zborde. Hozza szolasodutolso sorahoz azert en megjegyeznem, hogy nem lehet kizarni egy olyan szitut amikor a kisebbik kormany part laposan kepes befolyasolni a nagy kormany partot.Szamos pelda akad ra, tobbek kozott egy belfoldi vonatkozasu ne is olyan regrol.Ugyhogy igy szamolgatni - egy esetleges MDF kissebb kormany parti befolyasert - azt hiszem, nem remenytelen dolog.
Udv;
jancsika 2004. 09. 30. 18:21
Előzmény: #15  jancsika
De azért HAJRÁ Zöldek. Green economy!!!!
jancsika 2004. 09. 30. 18:20
Előzmény: #14  Törölt felhasználó
Egyetértek. Az MDF-et én sem szerettem, de a legrosszabb tényleg az, ha ketten maradnak. Ezt követi a csak egy maradhat effektus, ugyhogy mint a legkisebb rossz jelenleg lehet MDF is.
Törölt felhasználó 2004. 09. 30. 18:06
Előzmény: #13  werkaz
ezek bizony ma már versengő néppártok, nem ideológiai pártok.
szavazatokér t versenyeznek, és jó esetben adnak érte utána.
ahonnan szavazatot lehet remélni, oda kell ígérni (és jó esetben adni is utána :)
werkaz 2004. 09. 30. 17:44
Szó se róla, a legtöbbet az Mszp-sek ill. a volt mszmp sek köszönhetnek az 1990 -es MDF -nek, mert akkor meglett volna a néphangulat ahhoz hogy végleg tönkretegyék a szegfüsöket. (hol a hossszú ü a laptopokon ?? :)) Ma sajnos már csak egy valódi jobboldali párt maradt a parlamentben, hiszen a fidesz kicsit olaszos hintapolitikával került át középbalról, anno még Antallt kritizálva, (ma már Istenitve) oda ahol épp poziciót lehet nyerni. Egy biztos, az igazi jobb oldal az MDF -el tünne el a parlamentből. Istenm mentsen minket a kétpárti rendszertől, bár ahogy látom ez lenne a cél. Pláne 0 % árfolyamnyereségadó. . nálam MDF rulez.
matgab 2004. 09. 30. 17:44
Előzmény: #9  Törölt felhasználó
Sajnos ebben a posványos magyar közéletben nincs olyan akire nyugodt szívvel szavaznék...
Már olyan pártra is szívesebben szavaznék lassan, aki felvállalná azt, hogy mi a csalók és tolvajok pártja vagyunk, mert azok legalább őszínték lennének, és minden bizonnyal hitelesek...matgab
zborde
zborde 2004. 09. 30. 16:27
Előzmény: #10  zborde
Bocs, nem akarok senkinek az érzelmeibe gázolni, ezért helyesbítek: nem mdf, hanem MDF :)
zborde
zborde 2004. 09. 30. 16:25
Előzmény: #9  Törölt felhasználó
Az SZDSZ is nagyon kardoskodott a 0% mellett.
Az mdf csak a kisebbik leendő kormánypárt lesz (Ibolya 10%-ot emlegetett a következő választásokon elérendő célként).
és mivel az erősebb kutya ..., ezért valószínűleg az lesz, amit a fidesz akar.
Törölt felhasználó 2004. 09. 30. 16:15
akkor nem maradt más lehetõséged, mint másra szavazni...
matgab 2004. 09. 30. 13:43
Előzmény: #7  Törölt felhasználó
Ha egy kicsit renitens akarok maradni a topicban, akkor azt mondanám, hogy nálam az MDF szintén már az első választás alatt lejáratta magát...
1) nem hozta meg azokat a törvényeket, amiket egy rendszerváltozáskor meg kell hozni (régi vezetők közéletből való kizárása),
2 sőt nemhogy kizárták, hanem a választások után, a sok MSZMP-ből menekülőt átvették magukhoz,
3) gazdasági tutyi mutyik voltak, pont amikor a legjobban hozzáértőknek kellett volna ott ülni...Engedték az országot kifosztani, sőt ha tudtak akkor ők is mindenben benne voltak...(Boross stb.)
4) Azóta se tudnak egységesek lenni...
ezek miatt (is) van az ország olyan helyzetben ma is, mint amilyenben van.
Ezt én sosem bocsátom meg
Törölt felhasználó 2004. 09. 30. 13:11
Én tudok hozni még 5 embert is...
Úgyhogy már 10
:-)
Törölt felhasználó 2004. 09. 30. 12:36
csak azt nem tudom, hol vannak a többiek....
Törölt felhasználó 2004. 09. 30. 09:36
Mindjárt megalakíthatjuk a kerületi alapszervezetet, annyian leszünk.
:o)
Törölt felhasználó 2004. 09. 29. 20:09
Előzmény: #3  Törölt felhasználó
4
Törölt felhasználó 2004. 09. 29. 18:28
Előzmény: #2  Törölt felhasználó
No, máris 3 szavazat!!
Törölt felhasználó 2004. 09. 29. 16:13
Előzmény: #1  zsosz
Isten tartsa meg ezt a jó szokásukat. Tudtam én, hogy valamiért őket kell választanom.
:o)

Topik gazda

zsosz
zsosz
4 3 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek