hali, már ne is haragudj de a 'jó minőségű' honlapjukról amit össze lehet vakarni az nem semmi ;)
Jelentések.... feltöltés alatt ... úgy 100 éve link :DD
Amit leírtam az valóban a Holding nem konszolidált adatai és a konszolidált 1,3mrd körül van (560 árbev/rv), részvényenként 10Ft eredménnyel a 2008-as -25 után, és persze ez a múlt. Sőt sokat fejlődött az első fél évben is: link
amiben persze lehet hatása az árbevétel nem egyenletes eloszlásának is.
A be nem jelentett megrendelés természetesen pozitív, de miután több évre eloszlik ezért túlzó az a nagy optimizmus amit a 10% közkézben tekergettek itt bennfentesek. ;)
Már megint az álmok előre kifizetése van kinézőben. Vagy csak egy jó kis speki ;)
Nem rosszindulat(az nem tőlem származik...),csak a jelentés részletes olvasása...
Konszolidált adatokról hallottál már,mert régi motoros vagy,de azt elhallgatod ,hogy amit leírtál az nem konszolidált árbevétel!!!!
A konszolidált milliárd felett volt 2009-ben is!!
Én a vitát lezártam,ha profi vagy és hiteles ,akkor ismerd el,hogy rossz adatot írtál!
Közzétett 2009es beszámoló szerint 19ft/rv az árbevétel. A 4.4mrd-os több éves megrendelést mintha még be sem jelentették volna.
Szóval igazam volt, te feltételezel rosszindulatúan
itt ma aki kap mázlista
szept elején vettem poénból 50 darabot, hogy dolgoztassam a Bét-et, kiakasztottam pluszba 222-n. most meg 4100 darabot vennének. csak lesek :)
CSEPEL