Topiknyitó: Törölt felhasználó 2005. 06. 01. 15:35

Csányi állt a mega-(át)kötés hátterében  

nem piskóta az ürge, mi???
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2005. 06. 02. 12:24
Előzmény: #13  Törölt felhasználó
Elég egyszer (s akkor fizet), mert utána már tőzsdén vett papír, s így ÁNYA-mentes...
...de , ah megtette volna, akkor az látványos lett volna, illetve nyilvánosságra is kellet volna hoznia...
(ugyan most nem néztem végig az összes, bejelentett tranzakcióját...)
Törölt felhasználó 2005. 06. 02. 12:22
Előzmény: #12  Törölt felhasználó
...nehezebben, de nem is akarja mozgósítani... ...legalábbis azt mondta, fedezetnek meg jó így is...
Törölt felhasználó 2005. 06. 02. 11:25
" ÁNYA-'t fizetnie kell a tranzakció után..."
Kivéve, ha időnként átkötögette magának.
DT hopp, ÁFONYA kopp.
Törölt felhasználó 2005. 06. 02. 08:37
Előzmény: #11  Törölt felhasználó
az apport igencsak nehézkesebben mozgosítható...
Törölt felhasználó 2005. 06. 02. 08:25
Előzmény: #10  Törölt felhasználó
Szívesen bepillantanék a könyvelésébe... :-)
.
Egyébként CSS nem tőzsdén vette ezeket a részvényeket, s gondolom nem annyiért, amennyiért eladta, így ÁNYA-'t fizetnie kell a tranzakció után...
.
Apportálni a kellett volna...
:-)
Üdv.
Törölt felhasználó 2005. 06. 01. 19:44
Előzmény: #7  Törölt felhasználó
Pontosan megfogalmazta pénznyelö "kollega", mi mást jelenthetne az ügy!
Törölt felhasználó 2005. 06. 01. 16:13
Előzmény: #6  Törölt felhasználó
A nyomonkövethetőség érdekében... ...mert a legfontosabb az összefüggések vizsgálata... ;-)
Tbarna 2005. 06. 01. 16:06
Előzmény: #5  Törölt felhasználó
A Donnál sose tudni, de lehet, hogy beéri azzal a 260 Misivel és most éppen nem vesz semmit."gazdálkodás i ésszerűség" nem több. De nem is kevés!:)
Törölt felhasználó 2005. 06. 01. 16:05
Semmi extra. Nem akar 60millió osztalékadót becsengetni.
El én sem ítélem ezért. De ez jó kis korrajz: ma Magyarországon ennyire nyilvánvalóan és egyértelműen ki lehet játszani pl. az adótörvényeket. (nem két napja, két hete, egy hónapja kötötte át, hanem pont az utolsó napon, egy 100%-ig saját kis KFT-be, és ezekről részletesen nyilatkozott is - ami nem baj egyébként, sőt, csak azt jelzi, hogy akár szó szerint azt is le lehet nyilatkozni, hogy "nem akarok adót fizetni" és akkor se lenne semmi, végülis majdnem ezt meg is fogalmazta).
Törölt felhasználó 2005. 06. 01. 16:03
eko!
meséld már el nekem légy oly kedves, hogy mi a bánatnak másolod be az összes cikket a különbőző topikokba!?
Törölt felhasználó 2005. 06. 01. 15:56
Előzmény: #1  Törölt felhasználó
Vajon mit tervez már megint megvenni, amihez kapcsolódó hiteléhez kell ennyi fedezet?
...vagy tévedek?
.
.
Csányi állt a mega-(át)kötés hátterében - nem tervezi részvényei eladását az OTP első embere
.
.
2005.06.0 1 15:24
.
Dr. Csányi Sándor a mai napon rendkívüli közlemény keretében adott tájékoztatást 2.120.000 db OTP részvény saját érdekeltségi körében végrehajtott, 13.5 mrd Ft értékű átcsoportosításával kapcsolatban. A közleményből kiderül, hogy az átcsoportosítást a gazdálkodási ésszerűség és NEM eladási szándék indokolta.
Az alábbiakban olvashatják olvasóink a rendkívüli közlemény teljes szövegét:
.
.
Dr. Csányi Sándor rendkívüli tájékoztatása
.
Dr. Csányi Sándor, az OTP Bank Rt. elnök-vezérigazgatój a, a Tpt.-ben foglalt bejelentési kötelezettségen túlmenően a tőkepiac résztvevőinek az alábbi tájékoztatást adom:
.
A 2005 június 1-jei tőzsdei kereskedési napon 2.120.000 db OTP törzsrészvényt értékesítettem 6.380,-Ft/db eladási áron. Így a közvetlenül tulajdonomban álló részvények állománya ennyivel csökkent. A mai tőzsdei kereskedési napon a 100%-os tulajdonomat képező Bonitás 2002 Kft. 2.120.000 db OTP törzsrészvényt vásárolt 6.380,-Ft/db áron. A tőzsdei megbízások teljesítése következtében az általam közvetlenül és közvetve birtokolt OTP részvények száma ténylegesen nem változott. A portfolió átcsoportosítást a gazdálkodási ésszerűség érdekében valósítottam meg. A Bonitás 2002 Kft, mely befektetéseimet tulajdonolja, az általa megvásárolt részvények birtokában gazdálkodási hatékonyságát növelni tudja. Az együttes részvény állomány csökkentését a továbbiakban sem tervezem, és a Tpt. előírásainak megfelelő tájékoztatást mind én, mind a kizárólagos tulajdonomat képező társaság teljesíteni fogja.
Törölt felhasználó 2005. 06. 01. 15:56
nekem csak a kötés jutaléka kellene....
Törölt felhasználó 2005. 06. 01. 15:55
csak arra lennék kíváncsi mennyi jutit fizetett a brókercégnek (ezzel közvetve az OTP részvényeseknek - mert feltételezem, hogy nem más kezeli a portfólióját)
Tbarna 2005. 06. 01. 15:50
Hát igen Ennyit a 20 %-ról.
meg kell mondjam nem igazán tudom elítélni.

Topik gazda

Cápakirály
1 1 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek