A pénzügyi válság kitörése után, 2009-ben a Bitcoin feltalálásával kiszabadult a szellem a palackból: az emberiség többé már nem fogja elfelejteni, hogyan kell egy központi felügyelet nélküli virtuális pénzt létrehozni. Blummer Tamás Bitcoin...
a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=188046
Látom már az is baj ha válaszolunk a kérdésedre. Bármibe belekötsz. De igazából örülök neki, hogy neked nem esik le miért áll nagy jövő előtt, az ilyen arogáns ember ezt érdemli.
Remek. Ez egy az egyben a btc/usd chart, csak az usd helyére betetted az usd-ben denominált aranyárat. Minek ide akkor egyáltalán a btc, ha semmi többletet nem képes nyújtani sem az aranyhoz, sem a dollárhoz képest?
Ez valotlansag! Egy szellemileg egeszseges ember szepen beuti a kereses forumban Bitcoin-t beallitja az idot 2015.marcius- mondjuk 2015.julius. es szepen a forum keresoje ki ad nehany hsz-t amit mondjuk az arany-ezust forumban tettem... az akkori nickem mogott es a mostani mogott is ugyan az a szemely szerepel, ezzel pedig jo nehany forumozo tisztaban van; mivel tudjak a nevem (teljes nevem), sot jo nehanyan engem szemelyesen ismernek... Nekem nincs mit szegyelnem. Sot eppen azert jottem vissza a forumra mert jo nehanyan megkerestek emailben hogy sajnaljak hogy nem irok a forumra; es mivel jo nehany embernek sokat oszonhetek ezert ugy gondoltam hogy tartozom a kozossegnek azzal hogy megosztom a velemenyem; hatha ezzel masoknak is segitseget nyujthatok ill. adhatok vissza a kozossegnek. Zotyo is irt; es en neki ill. a hsz-nak nagyon sokat koszonhetek mert magyar nyelven tole ill. hsz-bol rengeteget tanultam. Eppen a hozza hasonlo emberek miatt erdemes a forumot olvasni ill. erre idot aldozni.
1. Fizikai aranyat nem adnek el azert hogy BTC-t vegyek (viszont a BTC-n elert nyeresegeim 1 reszebol mar vettem fizikai arany es ezust pamp barokat) sot vettem mar belole banyasz rv-ket is. Nem tudom hallottal-e mar a XE-rol? Ha nem ajanlanam figyelmedbe...;) de hogy az elmeleti felvetesednel maradjunk:1XBT jelenleg 5.41605ounces aranyba kerulne (tranzakcios koltsegeket nem szamitva) https://www.xe.com/currencyconverter/convert/?Amount=1&From=XAU&To=XBT persze irhatnam, hogy mivel en AUD-al fizetek a boltban ezert nekem: 9950AUD-ba kerulne 1 BTC ha nem fizetnek jutalekot... vagy hogy mo-on jelenleg tobb mint 2millio ft 1 BTC es a sort folytathatnank.
Bizonyíték? Mellesleg mintha az antiBtc szektás te lennél, semmilyen érv, tény, iparági fejlődés nem hat meg. Mi legalább a tényekre, adatokra építkezve mondjuk amit, de te? Mire is Béla? Vagy hogy hívják ezt a jóembert?
Ahogy 3 napja, így most sem lep meg, hogy fogalmad sincs az egészről. Beléptél a szektába, onnan kezdve pedig a ruhatárban le kellett adni a gondolkodást.
Mindig vannak tagadók..A büntetésük, hogy 2 dollár óta nézik stb..Igazából olyan tulajdonságokkal rendelkezik ez az eszköz és olyan támadásokkal szemben állt már helyt, hogy a jelenlegi ára nevetségesen alacsony. Na de ez is csak egy szektás vélemény. 😀
Hallod..számold ki és akkor meglehet az érettségid is! Szted majd megoldom a házifeladatod? Nem kellett volna lógni matekból..Amúgy van arany btc árfolyam is hozzád hasonló gyengéknek. De csak ha bekötötték hozzád a guglit..
Velemenyem szerint, nehany embernek nem artana kisebb idot azzal tolteni, hogy megvizsgalja azt hogy 80-100 evvel ezelott az elektromossaggal kapcsolatban mi tortent... Eleg Edisonnal kapcolatban nehany konyvet olvasni;de lehet hasznalni a youtube-ot is; sokan nagyon meglepodnenek, hogy mi tortent ill. hogyan gondolkodtak az emberek az elektromossaggal kapcsolatban... Ma pedig a vilag egyikleg termeszetesebb dolga a vilag nagy reszen. A jo vagy rossz hir hogy a valtozasok ill. technologiai fejlodes felgyorsitja idoben a folyamatokat. Ajanlanam sokak figyelmebe a: Superintelligence cimu konyvet; meg nem ertem a vegere de erdekes gondolatokat feszeget.
A mostani és az eredeti kérdésem is arra vonatkozott, hogy mennyi aranyat vagy 5. ker. lakást adnál a mai napon 1, azaz egy btc-ért. Te ugyanis azt állítottad, hogy dollár hiányában biztos szívesen átváltaná bárki aranyra vagy 5.ker lakásra vagy búzára is a btc-it. . Ezt a felvetésedet hipotetikusan elfogadva, engem pld. kifejezetten érdekelne, hogy a mai napon mennyi aranyat adnál 1 btc-ért? Szerintem nem annyira bonyolult a kérdés, mint amennyire kéreted magad az állítólag pofonegyszerű válasszal.
Csak idő kérdése, hogy a Bitcoin elsöpri a pénzügyi rendszert?
Ugrás a cikkheza teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=188046