Névmagyarázó táblát avatnak a zuglói Ajtósi Dürer soron, a járókelők többségének ugyanis fogalma sincs arról, hogy az utca névadója az egyik leghíresebb magyar származású reneszánsz festő - mondta a kerület művészeti referense. Kéri György hozzátette: korábban azért raktak ki hasonló táblát, mert az emberek összekeverték a gaz sztálinista hitvesének nevét a magyar huszárok győzelmének helyszínével.
forrás: inforadio
jelenleg egészségügyi reform zajlik
dübörögve....nemsoká itt a kánaán
húzzatok bele
hajrá maszopszadesz
Törölt felhasználó2008. 04. 15. 14:57
felcsap mosodásnak?
DEHOGY !
Az amerikai demokrata elnökjelöltségért küzdő Hillary Clinton hétfőn kijelentette: férje, Bill Clinton volt elnök az Észak-amerikai Szabadkereskedelmi Megállapodás (NAFTA) ügyében egykor hibákat vétett, de ő majd kijavítja azokat.
A lurkók hála az égnek alszanak... :-)
ma angol volt, mama főzött...ebből a szempontból tuti a nap. :-)
Viszont tegnap sajnos láthattam egy két egészségügyi intézményünket belülről!!!!!
Na nem mintha ez vidám téma lenne, de egészen komolyan mondom BORZALMAS!!!! A péterffy-ben jártunk...először ugye baleseti, aztán Ct-ügyelet...szerintem Treblinkában különbek lehettek a gázkamrák....BOTRÁNYOS!!!!!!!!
Fel vagyok háborodva...
UNDORÍTÓ az egész...és tudjátok az , hogy olyan ott egy ember, mintha egy szelet hús lenne csak....
na szóval sok mindent fel kell dolgoznom még ezzel kapcsolatban.
Csak Csajok